Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image
Gresspollenallergi

Bli med på aktivitetsleir med NAAF!

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma– og Allergiforbund inviterer barn og unge mellom 10 og 14 år til en langhelg proppfull av opplevelser i naturskjønne omgivelser på Haraldvangen i Hurdal!

Haraldvangens flotte omgivelser danner rammen rundt friluftsliv til lands og til vanns. Blant aktivitetene man kan være med på er vannski, bading, kanotur, yoga, orientering, matlaging, ballspill og mye mer! Det vil også være mulighet for å lære mer om eksem, forskjellige allergier og astma. Det blir aktiviteter fra morgen til kveld, alt i en sosial ramme der du kan møte nye venner og skape minner med barn og unge fra hele landet!

Du vil bo på rom med en eller to andre deltagere. Sammen med ledere, både ansatte og frivillige i NAAF, vil det også være helsepersonell til stede under hele oppholdet. 

Ved mottatt påmelding vil det sendes ut et skjema dere må fylle ut samt betalingsinformasjon. Detaljert program, pakkeliste samt reiseinformasjon, vil sendes ut i mai. 

Bli med da vel, og ta gjerne med en venn! Påmeldingsfrist er 15. april.

Meld deg på HER!>>

Tid: 
22.-25. juni

Sted:
Haraldvangen, Hurdal

Pris:
Medlemmer i NAAF: 500 kroner
Ikke-medlemmer: 1000 kroner

Prisen inkluderer overnatting, alle måltider, aktiviteter samt reiseutgifter (mot utfylt reiseskjema med vedlagt reisebevis/billetter). Barna vil møtes av ledere på felles møtested og fraktes til Hurdal (NAAF kan dessverre ikke tilby ledsager på fly).

For mer informasjon ta gjerne kontakt: 
Dace Kaleja, organisasjonskonsulent/Ungdomskontakt:
dace.kaleja(at)naaf.no Tlf: 23 35 35 16

Det er begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist 15. april!

Alle aktiviteter i regi av Norges Astma– og Allergiforbund er røyk– og duftfrie.

Meld deg på HER!>>

No image