Parfymeforbud - plakater

Hei!

Vi har nettopp fått hjem vårt barn nr 2 fra fødeavdelingen og nå venter vi en storm av slekt og venner på besøk for å beundre den lille og skjønne datteren vår. Vi gir alle som ringer beskjed at vi ikke ønsker noen parfymeduft inne hos henne for da vårt første barn kom hjem, ble lufta i barnerommet stinn av sånne dufter. Det kan neppe være bra for sånne små. Finnes det noe passende oppslag eller plakat som vi kan sette på døren til barna? (Aller helst noe på internett som vi kan bruke med en gang). Vi håper på et raskt svar!

SVAR:

Fornuftig tiltak! Gratulerer med den nye jenta!

 

Dere får svar på dagen. Det vedlegget som dere får med e-posten, kan dere trykke ut og henge opp. Lim på et foto av den nyfødte eller begge barna i rammen.  Hvis noen spør hvor dere har det fra, er det fint om dere viser til Barn og parfyme eller til dokumentet Godt inneklima rom for rom. Der er denne plakaten også vist.

Alle kan forstørre den opp til egnet størrelse for eget bruk. (Kopier plakaten og forstørr med et billedbehandlingsprogram eller til et nytt Word-dokument. klikk og dra ut fra hjørnene til all skrift er tydelig i den størrelsen som ønskes). De som vil ha hele boligen parfymefri, kan jo bruke et foto av hele familien og sette plakaten på ytterdøren.

Det kan nok også være nyttig å lese det som står om babyværelser og barneværelser i det nevnte dokumentet!

Lykke til!

(Sist oppdatert 18.november 2011 Kjell Aas©)

Astma- og Allergiforbundet har også sin en egen parfymeforbudsplakat. Den finnes både i norsk og engelsk utgave. Her kan du laste ned plakatene >