Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Parfymefri uke >>

Nye anbefalte produkter - Dyner og puter fra Høie

No image
tf Dato publisert: Sist oppdatert:
Høie lanser i disse dager en ny dundyne og -puteserie som NAAF har vurdert og anbefalt. Seriene heter Iris, Saga og Tor. De har alle samme dun av høy kvalitet, men forskjellig tykkelse på vevingen i trekkene.

Torserien – selges kun i JYSK butikker

Både dyner og puter finnes i forskjellige størrelser og til både voksne og barn. Felles for alle dunproduktene som bærer vår logo er at dynene og putene er fylt med førsteklasses europeisk dun og fjær som er spesialbehandlet for å imøtekomme våre strenge krav til renhet.

Sammen med Høies egne strenge krav til kvalitet og testing, gir fyllet et perfekt temperaturforhold og et frisk sovemiljø.

Dunproduktene er produsert i Norge og har trekk i myk og duntett 100 % bomull. Den fine vevestrukturen i bomullstrekket reduserer også middens mulighet til å trenge igjennom trekket.

Dun fra moskusand

Høie Iris, Saga og Tor kolleksjon er fylt med en spesialbehandlet 95% moskusand dun som er ekstra ren, og er testet og anbefalt av NAAF.

Dynene finnes i en varm, medium og sval utgave avhengig av fyllvekt, og er konstruert i kassetter med mellomvegger for å hindre kuldebroer. Produktene har duntett trekk i Aloe Vera-behandlet 100% bomullsbatist av en spesiell myk kvalitet.

Høie Iris fåes også som egen barnekolleksjon som også er testet og anbefalt av NAAF.

Kvalitetstestet i Sveits

Felles for alle dunproduktene både til voksen og barn er at de har gjennomgått en omfattende kvalitetstest hos et uavhengig laboratorium i Sveits - IDFL. All levering av dun og fjærblanding blir sendt inn til testing, hvor det stilles strenge krav til renhet, bæreevne, duninnhold og type dun/fjær.

 

Les mer på Høies egen nettside >>

Besøk Høie elektronisk og vinn dunprodukter til hele familien >>