Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image
Fakta om pollenallergi

Aktuelt

Nyheter fra Astma- og Allergiforbundet.
No image

En forhastet endring i røykeloven

Dato publisert: Sist oppdatert:

Verdens tobakksfrie dag markeres 31. mai, bare en måned før Norge får en ny og oppdatert tobakkskadelov. Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) frykter at norsk tobakkspolitikk nå tar et skritt frem, og to tilbake.

No image

Ny medlemsrabatt - 10% på silkeprodukter fra Astell

Dato publisert: Sist oppdatert:

Som medlem i Norges Astma- og Allergiforbund får du 10% fast rabatt på alle silkeprodukter i Astells nettbutikk. Få din rabattkode her. Er du ikke medlem hos oss kan du melde deg inn nå.

No image

Bli med i kampen om godt inneklima på skolene!

Dato publisert: Sist oppdatert:

Vi i Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) vil at barna skal lære mer om viktigheten av godt inneklima i klasserommene, og hvordan de selv kan påvirke inneklimaet. Derfor lanserer vi den nasjonale kampanjen Luftforsvaret. Nå kan dine barn eller barnebarn være med på prosjektet og bli Luftagenter for NAAF!

No image

Gode råd til helsevennlig vårrengjøring

Dato publisert:

Selv om våren har latt vente på seg i store deler av landet, er det ingen grunn til å vente med vårrengjøringen. Godt renhold innendørs er viktig for et sunt inneklima. Her får du NAAFs gode råd til helsevennlig rengjøring.

No image

NAAF anbefaler bleieserie og våtservietter fra LilleGo'

Dato publisert: Sist oppdatert:

LilleGo’ er en serie fra KIWI som har produkter til baby og barn. NAAF anbefaler både bleier og våtservietter fra LilleGo'.