Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Slik håndterer du astma i kulden

Buttons for deg med astma, kols eller pollenallergi

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Det kan føles stigmatiserende å ha en sykdom som gir luftveisplager under koronapandemien. Derfor finner du nå buttons for både astma, kols og pollenallergi i vår nettbutikk.

Etter et vellykket prøveprosjekt og gode innspill fra medlemmer har Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) nå trykket opp tre forskjellige buttons som kan kjøpes i nettbutikken. Du kan velge mellom «Jeg har pollenallergi», «Jeg har astma» og «Jeg har kols». Vi håper disse kan bidra til å gjøre hverdagen under koronapandemien litt enklere, ved å synliggjøre for andre at du har en tilstand som kan gi symptomer fra luftveiene.

Klikk her for å gå til nettbutikken vår >>

Én button koster 50 kroner, og sendes hjem til deg i posten. Ved å kjøpe en button støtter du også NAAFs viktige arbeid for å bremse den økende forekomsten av astma, allergi, kols og andre overfølsomhetssykdommer, og for å sikre at de som har sykdommene skal kunne leve best mulig med dem.

Du kan lese mer om hva NAAF gjør her >>

Med en button kan det være lettere å formidle til de rundt deg at du har en tilstand som kan gi luftveisplager. Men, husk fortsatt å være oppmerksom på andre nyoppståtte luftveissymptomer og/eller dårlig allmenntilstand, og forhold deg til Folkehelseinstituttets råd >> dersom du er i tvil om du burde teste deg for koronavirus. 

Her kan du lese mer om forskjellene mellom astmasymptomer og koronasymptomer >>

Du finner også mer informasjon om koronavirus for NAAFs grupper på temasidene våre for korona >>