Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Slik håndterer du astma i kulden

Buttons til deg med pollenallergi

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Gratis pollenbuttons deles ut på ditt nærmeste Apotek 1 til pollenallergikere for å synliggjøre at symptomer skyldes pollenallergi.

Mange pollenallergikere kan føle seg stigmatisert når de har symptomer på pollenallergi under koronapandemien. Etter gode innspill fra flere av dere, har vi kastet oss rundt og satt i gang produksjonen av flotte buttons med teksten «Jeg har pollenallergi», som vi håper kan bidra til å synligjøre hva symptomene dine skyldes. Disse vil være tilgjengelige hos Apotek 1 over hele landet fra 6. mai. Du kan enkelt hente en button ved å besøke ditt nærmeste Apotek 1. Du trenger ikke være medlem av NAAF.

Dette er et prøveprosjekt og antallet er derfor begrenset i første omgang, men vær raskt ute så får du en gratis pollenallergi-button. På grunn av stor pågang er det bestilt flere buttons, men per 17.08.2020 begynner det å bli tomt.

Apotek 1 er kun en distribusjonskanal, så eventuelle spørsmål vedrørende dette kan rettes til oss i NAAF. Dere kan kontakte oss via naaf@naaf.no

Les mer om forskjellene på pollensymtomer og korona her.

Husk at du kan få skreddersydd pollenvarsel på din e-post ved å melde deg opp her!

Flere har ønsket seg samme type buttons, men med astma. Dette vil vi vurdere å trykke opp. For øyeblikket har vi kun armbånd i nettbutikken der det står astma.

Setter du pris på arbeidet vi gjør? 
Da håper vi at du vil vurdere å støtte oss, les mer her>>