Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Nominasjoner til Kronprins Haakons forskningspris 2017

No image

Forskningsprisen ble utdelt for første gang i 2016 av Kronprins Haakon. Siden prisen skulle deles ut for første gang, ble det delt ut to priser, til Håvard O. Skjerven og Jan Vilhelm Bakke.

Dato publisert: Sist oppdatert:
Kronprins Haakons forskningspris for astma og allergi deles ut årlig, og Norges Astma- og Allergiforbund tar nå imot nominasjoner for 2017.

Vet du om noen som fortjener å motta Kronprins Haakons forskningspris for astma og allergi for 2017?

Prisen er på kroner 50.000 kroner, og skal deles ut årlig til en forsker som har utvist en særskilt innsats innenfor fagfeltet astma og allergi.

Forslag på kandidater for 2017 kan sendes med en forklarende tekst om hvorfor kandidaten bør motta forskningsprisen til forskningsfondet@naaf.no.

Styret i Forskningsfondet for Astma og Allergi vedtok i sitt møte 26. mai 2016 å opprette Kronprins Haakons forskningspris for astma og allergi. 

Forskningsprisen ble utdelt for første gang i 2016. Kronprins Haakon stod for en høytidelig overrekkelse av prisen på inneklimadagen i Helsedirektoratet. Siden prisen skulle deles ut for første gang, ble det delt ut to priser, til Håvard O. Skjerven og Jan Vilhelm Bakke.

Les om fjorårets utdeling her!

Les mer om forskningsfondet for astma og allergi her.