Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Her finner du pollenvarselet

NAAF anbefaler Lano Parfymefri håndsåpe og dusj 2 i 1

No image
ma Dato publisert: Sist oppdatert:
Nå lanserer Lano en parfymefri versjon av håndsåpen og dusjsåpen 2 i 1, begge anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Lano Parfymefri er en skånsom såpe som ikke tørker ut huden og som passer for de mest sensitive eller de minste. Lano parfymerfri er helt uten fargestoffer og parfyme.

NAAF har vurdert produktene og anbefaler dem som gode trygge alternativer for våre målgrupper.

-Det er gledelig at et så godt innarbeidet og populært produkt nå kan brukes av enda flere, sier Hanne Dyran, Key account manager for NAAFs produktmerkeordning.

Astma- og Allergiforbundet jobber for å bremse den økende utviklingen av astma, allergi og overfølsomhetssykdommer, og for at de som har sykdommene skal kunne leve best mulig med dem. En viktig del av dette arbeidet er NAAFs produktmerkeordning. Her vurderer NAAF produkter innenfor mange områder, som blant annet hud-og kroppspleieprodukter, bygg, maling og rengjøring. Merkeordningen fungerer som en veileder for forbrukere i valg av produkter med minst mulig helserisiko.

Vi tar utgangspunkt i å unngå plager for de med astma, allergi eller annen overfølsomhet, og dermed blir produktene også helsevennlige for alle andre. Produktene må være av interesse fra et helseperspektiv og en anbefaling må være en hjelp til forbrukere som vil velge de produkter som gir minimale sjanser for helseplager.

Se alle NAAFs anbefalte produkter