Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image
Nå er det gratis medlemskap ut året! Ja, jeg vil bli medlem!

NAAF i media

Dato publisert: Sist oppdatert:

NAAF i media

Grå uke i nord, flott vær i sør

Dato publisert: 03.07.2017

Søndag var Finnmark varmest i landet, men nå er det slutt. Denne uken er det Sør-Norge som får det fineste været. Søndag nådde Banak helt opp i 26 varmegrader, Alta endte på 25,2, og Drammen på 25,1 grader.

- Snart blir det ulovlig å kjøre selv

Dato publisert: 29.06.2017

Trafikken blir smidigere og tryggere med selvkjørende biler, tror vegdirektøren. Han tror heller ikke det er så veldig lenge til det blir ulovlig for mennesker å holde i rattet.

Nå kommer varmen for alvor

Dato publisert: 28.06.2017

Bruk de neste dagene godt, helgen slutter søkkvått i Sør-Norge. Oversikten over været i går viser at det var enda litt varmere enn på mandag, og mye tørrere.

582 500 kroner fordelt på 30 organisasjoner

Dato publisert: 27.06.2017

Hedmark fylkeskommune gir nesten 600 000 kroner fordelt på 19 funksjonshemmedes organisasjoner og 11 pensjonistorganisasjoner i fylket. Midlene er fordelt etter antall medlemmer.

Tre dager med sol, og så kan alt skje

Dato publisert: 26.06.2017

Sommeren ombestemmer seg hele tiden, så pass på å nyte solen nå som den er her. Klokken sju i morges lå det 31,8 millimeter vann i bøtten på målestasjonen i Bergen.

Nå lages det pølser uten kjøtt hos Leiv Vidar

Dato publisert: 26.06.2017

- Det oppleves nok ganske uvant for mange som jobber her, vi har jo alltid drevet med kjøtt, sier markedssjef Asbjørn Koller og daglig leder Tore Tveit hos Leiv Vidar. Nordmenn er en nasjon som er flasket opp på pølser i alle slags varianter.

Legemidler uten laktose - medisinsk nødvendig for noen

Dato publisert: 23.06.2017

RELIS mottar jevnlig spørsmål om legemidler uten laktose til pasienter med laktoseintoleranse eller kumelkallergi, eller som av andre grunner ikke ønsker laktoseholdige preparater.

Hvilke høringer skal vektlegges

Dato publisert: 16.06.2017

Over 90 prosent av høringsuttalelsene fra pasient- og brukerorganisasjoner sier JA til hovedsykehusmodellen.

Taktikken, våpnene og styrkene: Slik blir slaget om Mosul

Dato publisert: 15.06.2017

VEST-MOSUL (VG) I Mosul har IS 200.000 sivile som levende skjold, og er innstilt på å kjempe til døden: Kampen om gamlebyen i Mosul vil bli det blodigste slaget i den over syv måneder lange krigen for å vinne tilbake den irakiske millionbyen.

Holdeplassene skal bli røykfrie

Dato publisert: 14.06.2017

Fylkespolitikerne snur i saken om røyking på holdeplasser for buss og Bybane. I 2015 vedtok fylkesutvalget i Hordaland ikke å innføre røykeforbud på fylkeskommunale holdeplasser og terminaler.

Anbefaler allergivaksinering mot pollen for dem som har ekstreme plager

Dato publisert: 14.06.2017

Mai og juni er høysesong for pollen. Ifølge pollenvarslingen.no, er det nå moderat spredning av bjørkepollen og beskjeden spredning av salix-pollen i Nordland.

Feiret 50 friske år med rekordomsetning

Dato publisert: 12.06.2017

Bildereportasje: - Disse resultatene viser at Systemhus er blitt landets mest lønnsomme huskjede, sier kjedeleder Trond Lie som ledet det store jubileumet i et sommerlig Bodø.

Sjekk om du kan ha laktoseintoleranse

Dato publisert: 12.06.2017

Dette er symptomene på laktoseintoleranse. LAKTOSEINTOLERANSE: For mye melk og meieriprodukter kan føre til magesmerter hos dem som har laktoseintoleranse.

Stina (20) etterlyser ukjent familie etter drama på Storsenteret: - De reddet livet mitt

Dato publisert: 09.06.2017

En hyperallergisk reaksjon gjorde at Stina Mikalsen mistet pusten og bevisstheten. Da var en familie på tre redningen.

Nå starter det årlige burotslaget

Dato publisert: 09.06.2017

Norges astma- og allergiforbund har invitert skoler og barnehager i Vestfold, Telemark og Buskerud til å delta i bekjemping av den svært allergifremkallende burotplanten. Aksjonen har blitt en forsommertradisjon.

Vinter for en uke siden, over 20 grader nå

Dato publisert: 07.06.2017

Pøsregnet på Sør- og Østlandet gjør det varmt på Vestlandet. I Midt- og Nord-Norge er det solen som får temperaturen opp. Høyt opp. Natt til i dag var det opp i 18 varmegrader i Bergen. Det er fortsatt varmt på Vestlandet.

- Bli med og røsk opp burot

Dato publisert: 06.06.2017

Burotpollen er til plage for mange mennesker, og nå oppfordres alle om å være med og bekjempe planten. - Bruk en time sent i juni eller begynnelsen av juli. Slå eller dra opp burotplantene med røttene.

Planter vi liker, og noen vi ikke liker

Dato publisert: 04.06.2017

LESERBREV. Enno ein gong fekk eg våren å sjå for våren å røma, skrev Aasmund Olavsson Vinje i diktet Våren. Og våren kom omsider i år også - og med den kommer planter som vi liker og som vi ikke liker.