Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Her finner du pollenvarselet

Neutral Face har fått nytt design

No image
ma Dato publisert: Sist oppdatert:
Neutral ansiktspleieserie har vært i NAAFs produktmerkeordning i lang tid. Nå har produktene i serien fått nytt design.

Neutral ansiktspleieserie har fått nytt utseende.

Neutral Face- serien har nå endret design. Neutral Face- serien er utviklet for personer med sensitiv hud, og som trenger produkter som er milde, men som likevel renser og frisker opp huden. De er også for alle andre som ønsker milde produkter til ansikt. Alle produktene er uten parfyme og fargestoffer. Serien består av ansiktsvask, renseservietter, Skin Tonic og ansiktskrem. Produktene kan kjøpes i Spar, Meny, Coop Mega, Obs og Extra (renseservietter selges i Extra).

Produktene i Neutral Face

Ansiktsvask

Mild, skummende ansiktsrens som ikke tørker ut huden. Den renser huden og fjerner sminke. Inneholder fuktighetsbevarende glyserin og åpner porene før bruk av fuktighetskrem.

Renseservietter

Renseserviettene fjerner sminke og vannfast maskara og tilfører samtidig fukt. Kan brukes i området rundt øynene og på sensitiv hud. Rengjør raskt uten å virke irriterende på eller tørker ut huden.

Skin Tonic

Neutral skin tonic er spesielt utviklet for sensitiv hud, den er mild og inneholder ikke parfyme eller alkohol. Den gjør porene mindre og huden friskere uten at den tørkes ut. Frisker opp og tilfører fuktighet, og motvirker uttørring, rødhet og irritasjon. 

Ansiktskrem

Inneholder glyserin og gir huden ekstra fuktighet, noe som gjør den myk og smidig. Kremen inneholder verken parfyme eller fargestoffer, og er så mild at den kan brukes både om dagen og natten. Den trekker lett inn i huden og gjør den myk og behagelig. 

NAAFs merkeordning

Astma- og Allergiforbundet jobber for å bremse den økende utviklingen av astma, allergi og overfølsomhetssykdommer, og for at de som har sykdommene skal kunne leve best mulig med dem. En viktig del av dette arbeidet er NAAFs produktmerkeordning. Her vurderer NAAF produkter innenfor mange områder, som blant annet hud-og kroppspleieprodukter, bygg, maling og rengjøring. Merkeordningen fungerer som en veileder for forbrukere i valg av produkter med minst mulig helserisiko.

Vi tar utgangspunkt i å unngå plager for de med astma, allergi eller annen overfølsomhet, og dermed blir produktene også helsevennlige for alle andre. Produktene må være av interesse fra et helseperspektiv og en anbefaling må være en hjelp til forbrukere som vil velge de produkter som gir minimale sjanser for helseplager.