Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Her finner du pollenvarselet

Supertilbud på Valle Marina

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Valle Marina er en ferieresort som ligger i nydelige omgivelser på sydspissen av Gran Canaria. Klimaet er spesielt gunstig for mennesker med lungesykdommer, hud- og allergiproblemer.

Familie på fire, leilighet én uke: kun kr 2940!

Enkeltperson, leilighet én uke: kun kr 1610!

Dette er de rekordlave prisene Astma- og Allergiforbundet og Valle Marina kan tilby deg som medlem. Ved opphold over syv dager, blir prisen per dag enda lavere.

 

Tilbudet gjelder med ankomst til Valle Marina fra 1.mai 2017. Siste tilbudsdag er 13. september 2017. Mot et tillegg på €12, kan det serveres halvpensjon, med unntak av august.

Alle som skal bo i leiligheten må være medlem. Kontingent må være betalt. Det gis ingen barnerabatt på tilbudsprisene. Prisene gjelder kun opphold. Fly må bestilles og bekostes av de reisende selv.

NB: For opphold før 1. mai og etter 13. september, gjelder ordinære priser.

Forbehold: Enkelte dager kan være fullbooket allerede.

Slik bestiller du:

Telefon: + 34 928 150222

E-post: vallemarinadnh@gmail.com 

Bestilling via e-post må merkes: Tilbudet 2016 06-09

Om Valle Marina

Valle Marina består av ferieleiligheter med plass til opptil fire personer i hver leilighet. De er moderne innredet og har alt du trenger av fasiliteter. Valle Marina har to bassenganlegg, hvor det ene er terapibasseng. Du finner også treningsstudio, supermarked og restaurant her.  Området er meget barnevennlig, og selvfølgelig helt røykfritt.

På Valle Marina har du alt du kan tenke deg rett i nærheten. En kort gåtur tar deg til stranden hvor du kan ta en deilig dukkert i Atlanterhavet. Stedet har mange nydelige, lokale restauranter, og mange underholdningstilbud for små og store. En kort tur med buss eller bil tar deg til de populære reisemålene Puerto Rico og Arguineguín. Frister shopping, er Atlantico senteret, med utallige butikker, ikke langt unna. 

Bestill en fantastisk ferietur nå!