Hopp til hovedinnhold
Region Midt

Mellom 15 og 26 år? Bli med til en spennende og innholdsrik samling på Oppdal

NAAF Region Midt ønsker å bli bedre kjent med unge voksne og inviterer alle mellom 15-26 år til en helg med faglig påfyll, aktiviteter og sosialt samvær.

Tid: Fredag 09. juni 2023, 19:00

Sted: 

Oppdal Villmarksleir
https://www.opplevoppdal.no/

Pris: 

Egenandel kr. 500,-
Tilbudet gjelder kun medlemmer i NAAF. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her: https://www.naaf.no/stott-oss/bli-medlem
Ungdommen må selv stå som medlem for å kunne delta.

Påmeldingsfrist: Fredag 02. juni 2023, 12:00

Påmelding Meld deg på ved å følge linken til dette forms-skjemaet https://forms.office.com/e/Wb1v51dJTf

Husk å oppgi allergier

Transport:
Du må selv komme deg til Oppdal. Du kan enten kjøre selv, ta buss eller ta toget.
Regionsekretær kjører fra Moa/Ålesund fredag og tar gjerne med noen deltagere på veien. Kayla Rotmo som er en av lederne for turen kommer også til å kjøre fra Trondheimsområdet.

Når du ankommer Oppdal sørger vi for transport fra togstasjonen til Oppdal Villmarksleir hvor vi vil være hele helgen.

Overnatting:
Vi overnatter i Sælehuset i Oppdal Villmarksleir. Sælehuset er et lafta hus med 40 sengeplasser. Huset har 3 rom, et midtrom med ildsted og sitteplasser rundt, og 2 soverom med madrasser. Ett soverom med 15 sengeplasser og ett med 25. Du må ha med laken og sovepose for overnattingen. Det er tilgang på vanlige toalett i Njålshallen, ca 100 meter fra Sælehuset. Det er tilgang til dusj etter juvingen og om kvelden. Husk å ta med håndkle.

Mat:
Det bestilles matkasser fra Bakeriet Sprø / Smak og Behag Oppdal. Matkassene inneholder 3x brødmåltid per dag og 1x serveringsklar varmrett til middag per dag. Totalt for fredag- søndag er det beregnet 8 måltider. VIKTIG at dere gir beskjed om matallergier!

Aktiviteter:
I løpet av helgen skal vi bli kjent med hverandre, delta på Juving, Tvekamp og Zipline. Sjekk ut hjemmesiden til Opplev Oppdal for mer informasjon om de forskjellige aktivitetene. Dersom du av ulike grunner ikke kan være med på en av aktivitetene, kan du likevel melde deg på denne turen. Det er mye mer spennende som skjer i løpet av den helgen enn 1-2 timer juving.

Det er viktig å ta med gode varme klær og skift til aktivitetene vi skal være med på.

Annet:

I tillegg til regionsekretæren har vi med unge voksne, stødige ledere som vil ha ansvaret for at alle blir ønsket velkommen og inkludert, selv om de reiser alene.

Husk også at alle våre arrangementer er røyk og parfymefrie.

Ikke nøl med å kontakte meg om du har spørsmål rundt samlingen; linda.godo@naaf.no - mobil 95404132

Velkommen!

Hilsen Linda, Lydia og Kayla.