Hopp til hovedinnhold
Region Østfold

Familietur til FOLDVIK FAMILIEPARK med Fredrikstad lokallag

Opplev din eventyrdag i Foldvik Familiepark. Senk skuldrene og slapp av, mens barna boltrer seg i denne spennende familieparken.

Tid: Lørdag 19. august 2023, 9:00

Sted: 

Sted: Foldvik Familiepark

Pris: 

Voksne medlemmer : Egenandel på Kr. 200,-
Ikke medlemmer : Egenandel på kr. 500,-
Gratis for barn

Påmeldingsfrist: Tirsdag 20. juni 2023, 11:00

Opplev din eventyrdag i Foldvik Familiepark. Senk skuldrene og slapp av, mens barna boltrer seg i denne spennende familieparken. Utforsk de over 40 sunne aktivitetene som tilbys for barn i alle aldre. Hiv deg på, bli med på leken og skap magiske sommerminner for hele familien.

Prøv de over 40 sunne aktivitetene: Store hoppeputer, høyhopping, enorme sklier, akebakke, husker, klatrestativ, Tøffen Tog, X-Cross biler, interaktive leker, elektriske traktorer, minigolf, sjakk, Foffas edelstensgruve, sandkasse, ballbinge, små tråkketraktorer og mye mer.

Kom tett på søte gårdsdyr og se begeistringen som en sprettende kanin kan gi. Opplev dyra og få nærkontakt med kanin, esel, kalv, gris, geit, lama og katt. De er søte, morsomme, vakre, små og store, med og uten horn. I Killingbu kan du gå inn til geitekillingene som spretter rundt! Har du hørt om kyssende lamaer? De fleste har hørt om spyttende lamaer, men hos oss er det kyssing som gjelder. Har du lyst på et lamakyss er det bare å ta turen opp til Lamalund og prøve lykken, kanskje Kokos eller Fluffy gir deg et skikkelig smellkyss.

HUSK: Påmeldingsfrist senest 20. juli 2023.

Betalingsfrist senest 15. august 2023.

Bruk dette kontonummer og merk innbetalingen med navn og aktiviteten: 1503.45.24731

Påmelding gjøres til:
Lokallagsleder i Fredrikstad lokallag
Liv Berit Ødegård

Tlf.:92262818
E-post: naaffredrikstad@gmail.com