Hopp til hovedinnhold
Region Vest

Julekonsert i Sandnes

NAAF Rogaland inviterer sine voksne medlemmer til Desembernatt "Me komme hjem igjen te jul"

Tid: Onsdag 13. desember 2023, 18:30

Sted: 

Sandnes Kulturhus, Mauritz Kartevolds plass 1, 4306 SANDNES

Pris: 

Egenandel for medlemmer (konsert)  - voksne fra 20 år: kr 300

Ledsager med gyldig ledsagerbevis går gratis på konserten. 

Påmeldingsfrist: Tirsdag 30. mai 2023, 0:00

NAAF Rogaland ønsker å invitere sine voksne medlemmer til en kjekk kveld!

Det vil komme invitasjon senere om evt. bespisning og pris for dette, da vi fremdeles jobber med å finne ett sted som kan passe.



Dette skrives om årets julekonsert:

For fjerde år på rad reiser julekonserten «Desembernatt» ut på turne. 

Fra stemningsfulle julesanger til unike fortellinger om julens budskap, er det en stor glede å presentere årets store julekonsert i Rogaland. Fjorårets julekonsert ble en publikumssuksess, og pressen skrev etter premieren:

På scenen i år står Mia Gundersen, Kirsti Lucena, Eir Inderhaug, Espen Hana, Mari Hauge og Erlend Bratland. Stort band under ledelse av Svein Ragnar Myklebust.



Konserten er meget populær og det er begrenset tilgang for oss å reservere billetter, derfor er vi veldig tidlig ute og også må sette litt kort påmeldingsfrist.

OBS!! Påmeldingen er bindende. Påmeldingsfrist er  30. mai 2023. Vi gir tilbakemelding til de som har meldt seg på ang. betaling når vi ser at vi har nok påmeldte. Så vennligst avvent med betaling til dere får beskjed.

Betaling gjøres til NAAF Rogaland sin konto 3260 30 94203 eller vipps 535422 (les også det som står om medlemskap under)



OBS! Medlemskap kan tegnes enkelt ved å fylle ut skjema på https://www.naaf.no/stottespiller/bli-medlem/.

Er
man enkeltmedlem kan en dersom ønsker det tegne familiemedlemskap. Et familiemedlemskap kan tegnes av dem som har samme adresse, og koster kr 500 for hele familien for for et kalenderår. Er du enkelt medlem fra før, betaler du da kr 100,- ekstra.



Hva betyr det å ha ledsagerbevis? : "Ledsagerbevis er for deg med fysiske eller psykiske funksjonshemninger. Det gir deg rett til å ha med en assistent som slipper å betale for billetten sin på for eksempel kultur- og fritidsarrangementer eller offentlig transport." Krysser en av for ledsager, må en kunne vise frem beviset til arrangøren.

Dersom det oppstår vansker ved påmelding, kan NAAF Rogaland kontaktes - rogalandaaf@gmail.com 



Informasjon om konsert finner du her:

https://www.sandnes-kulturhus.no/program/desembernatt-2023/





Personvern
- Ved å svare på denne påmeldingen, tillater du at vi benytter de personlige opplysningene du gir, når vi skal tilrettelegge for deltakelse på dette arrangementet.

Påmelding via denne lenken: https://forms.gle/rPGFXW4Wf2q6vWZv7