Hopp til hovedinnhold

Nasjonal medlemstur til Valle Marina mars 2024

Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) inviterer medlemmer til voksentur. Lørdag 2. – lørdag 16. mars 2024

Tid: Lørdag 02. mars 2024, 19:00

Sted: 

Valle Marina på Gran Canaria

Pris: 

1 person i leiligheten kr 24 950

2 personer i leiligheten kr 16 450 pr person

3 personer i leiligheten kr 13 550 pr person

4 personer i leiligheten kr 11 950 pr person

Om Valle Marina:

Valle Marina ligger på sydspissen av Gran Canaria i nærheten av den lille byen Arguineguin, mellom de to store turiststedene Playa del Ingles og Puerto Rico. Klimaet på Gran Canaria er gunstig for mennesker med lungesykdommer, hud- og allergiproblemer. Valle Marina har leiligheter i stille og hyggelige omgivelser med kort vei til strand. Anlegget har svømmebasseng og treningsstudio med muligheter for fysikalsk behandling. De ansatte i resepsjonen på Valle Marina snakker norsk.

Det vil være med reiseverter fra Norges Astma- og Allergiforbund på turen. Reisevertene vil være tilgjengelig for deltakerne samt planlegge og arrangere felles aktiviteter i løpet av oppholdet. Vi tilbyr utflukter, mye god trening og flotte turer i nærområdet. Det vil bli invitert til faglig foredrag med tema astma.

Les mer om Valle Marina her og her.

Leilighetene:  

Hver leilighet har to soverom, et enkeltrom og et dobbeltrom. Man deler bad og oppholdsrom. Ved påmelding oppgir du hvem du skal dele leilighet med. Reiser du alene kan du ha en leilighet for deg selv eller du kan dele leilighet med en annen deltaker som også reiser alene (det er ikke mulighet å velge 3 eller 4 personer i leiligheten dersom man reiser alene). Dersom det ikke finnes annen deltaker du kan dele leilighet med, eller at den som du skulle dele leilighet med trekker seg fra avtalen, må du bo alene og betale full pris for leiligheten. Velger du å dele leilighet med en fremmed gjøres dette på eget ansvar. NAAF kan ikke stå til ansvar ved økte boutgifter dersom uenigheter/konflikter skulle oppstå og noen skulle ønske å flytte til egen leilighet. Eventuelle økte boutgifter må du stå for selv.

Ved 4 personer pr. leilighet blir det satt inn en ekstra seng på enkeltrommet. 

Merk at vi har begrenset antall leiligheter til disposisjon. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Turen er forbeholdt medlemmer i NAAF. Kontingent for 2024 må være betalt ved avreise.

Måltider er ikke inkludert i prisen. Det er mulig å bestille halvpensjon eller enkeltmåltider i spisesalen på Valle Marina. Kjøkkenet på Valle Marina har god kunnskap om og tilbyr allergivennlig mat til de som har behov for dette. Alle leilighetene har kjøkken, så det er også mulig å tilberede mat i leilighetene.

Pris:

1 person i leiligheten kr 24 950

2 personer i leiligheten kr 16 450 pr person

3 personer i leiligheten kr 13 550 pr person

4 personer i leiligheten kr 11 950 pr person

Prisene inkluderer:

- Flyreise Oslo-Las Palmas tur/retur basert på rutefly med Norwegian*

- 1 bagasje og 1 håndbagasje

- Flyskatter

- Busstransport, direkte Las Palmas flyplass-Valle Marina t/r

- 14 netter i leilighet med to separate soverom

- Lokale skatter og avgifter

- Alle priser er basert på dagens tariffer, avgifter og valutakurser

- Det tas forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs eller kostnader pålagt fra myndigheter/flyselskap

*Flyreise:

Vi tilbyr deltagerne rutefly med SAS og Norwegian fra Bergen, Stavanger, Torp og Trondheim. Charter med Ving/Apollo fra andre byer, eller tilslutning via Oslo, Gardermoen. Pristillegg kan forekomme på andre flyruter enn Norwegian som beskrevet.

Tillegg for halvpensjon: kr 3 000 for hele oppholdet (daglig frokost og lunsj).

Fly:

Fly må bestilles via Helsereiser. Helsereiser tar kontakt med dere så snart flyene er mulig å bestille.

Transfer:

Vi booker transfer for dere fra flyplassen til Valle Marina, samt transfer til returen.

Dersom det er flere som lander omtrent på samme tid samler vi opp til felles transfer. Transfer er inkludert i prisen.

Påmelding:

Fyll ut dine detaljer i påmeldingsskjemaet og velg hvor hvor mange dere skal være i leiligheten. Eller ta kontakt med helsereiser på tlf 23 00 12 60 for påmelding.

Påmeldingsfrist: 

Snarest!

Faktura på depositum kr 3 500 pr person sendes ut etter at flyreisen er bestilt. Depositumets størrelse kan variere dersom det benyttes charter fly eller tilknytnings fly (avhengig av utreiseflyplass). Restbeløpet forfaller 9 uker før avreise.

Påmeldingen er bindende når depositum er betalt.

Avbestillingsfrister jfr pkt 5.2 i reisebetingelsene.

Er du ikke medlem i NAAF men ønsker å bli med på turen? Les mer om medlemskap og meld deg inn i NAAF her.

Program:

Utfyllende informasjon med endelig program for turen sendes til deltakerne etter at påmeldingsfristen er utgått. Det blir noe felles program og mye tid til avslapping og egne aktiviteter. Programmet vil inneholde blant annet:

- Morgentrening​

- Bassengtrening (må forhåndsbestilles)​

- Utflukter​

- Spaserturer i nærområdet/fjellturer​

- Faglige foredrag med aktuelle tema som for eksempel: Astma, kols, fysisk aktivitet mm. Deltakerne har anledning til å melde inn ønsker til tema.​

- Sosiale aktiviteter som for eksempel quiz​

- Felles middager enkelte dager (ikke inkludert i prisen)

Ved spørsmål vedrørende turen/program/oppholdet på Valle Marina:

Ta kontakt med NAAF v/prosjektleder og reiseleder Monica Dalseth på e-post monica.dalseth@naaf.no

Ved spørsmål vedrørende påmelding/flybilletter/betaling:

Ta kontakt med Helsereiser

Tlf: 23 00 12 60

E-post: helsereiser@travelnet.no

Annet:

Fysikalsk behandling:

Det finnes treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling på Valle Marina. Du kan få behandlingen individuelt tilrettelagt, og/eller gruppebehandling i varmtvannsbasseng. Les mer om fysikalsk behandling for turen her.

I god tid før avreise sender vi ut en forespørsel om du ønsker å bestille fysikalsk behandling og/eller bassengtrening.

Dersom du bestiller fysikalsk behandling eller bassengtrening er du forpliktet til å møte. Eventuelle avbestillinger må skje innen 24 timer / en virkedag før avtalt time. Timer som ikke er avbestilt innen fristen må betales i sin helhet av pasienten. 

Du kan ha rett til å få refundert utgifter til fysioterapi mottatt på Valle Marina. Du må betale for mottatt fysikalsk behandling/bassengtrening på Valle Marina senere sende søknad om refusjon til Helfo innen 6. mnd fra første behandlingsdato.