Hopp til hovedinnhold
Region Østfold

Webinar om astma hos barn og unge - Verdens astmadag 2. mai

Frisk opp kunnskapen om Astma hos barn og unge, med Jon Olav Gjengstø Hunderi. Dr. Hunderi jobber som overlege innen lunge- og allergiske sykdommer ved Barneavdelingen, Sykehuset Østfold og ved Geilomo barnesykehus, Oslo universitetssykehus. Han er også seksjonsoverlege for barnepoliklinikken ved Sykehuset Østfold.

Tid: Tirsdag 02. mai 2023, 17:00

Sted: 

Gjennomføres på Teams

Pris: 

Gratis for medlemmer
Er du ikke medlem - kan du bli medlem her: Bli medlem | NAAF

Påmeldingsfrist: Tirsdag 02. mai 2023, 11:00

Norges Astma- og Allergiforbund Region Østfold ønsker å gi deg som medlem i organisasjonen et eksklusivt Webinar om Astma hos barn og unge på selveste Verdens Astma dag 2. mai, kl. 17.00 - 18.00

Webinaret arrangeres av Region Østfold, men er åpent for medlemmer i hele landet.

Her får du en mulighet til å friske opp Astma kunnskapen med Dr. Hunderi som er lege, spesialist i barnesykdommer og har doktorgrad i behandling av luftveis infeksjoner hos små barn (bronkiolitt) og senere astma og allergi utvikling, fra det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo.

Dr. Hunderi er seksjonsoverlege ved barnepoliklinikken og fagansvarlig i lunge- og allergiske sykdommer ved Barneavdelingen, Sykehuset Østfold. Han er også tilknyttet Geilomo barnesykehus, Oslo universitetssykehus.

Dr. Hunderi har vært styreleder i Norsk Forening for Allergologi og Immunpatologi (NFAI) (2018- 2021) og er medisinsk konsulent ved dr. FÜRST medisinske laboratorier.

Arrangementet gjennomføres på den digitale plattformen Teams, og varer i ca. en time.

Påmelding

Påmeldingsfrist er 2. mai, kl. 11.00.
For påmelding - ta kontakt med regionsekretær i Region Østfold, Mona Marthinussen, på e-post: monam@naaf.no eller telefon: 922 78 220