Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Jonas varmemasker

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Har du problemer i kulden? Kanskje Jonas varmemaske kan hjelpe deg? Jonas varmemaske fra Norges Astma- og Allergiforbund gir god beskyttelse mot kald og tørr luft og er egnet for blant annet mennesker med astma som føler at de blir verre i kaldt vær.

Kjøp Jonas varmemaske her >>

Masken:

  • Beskytter åndedrett og blodomløp mot kulde.
  • Er ideell for friluftsliv, idrett og arbeid utendørs ved lave temperaturer.
  • Finnes i flere modeller og med to filtertyper.
  • Kommer i barne- og voksenstørrelse.

Jonas varmemaske fra Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) er spesielt egnet for astmatikere og mennesker med lunge- og hjertesykdommer, men den har også en stor forebyggende effekt på friske mennesker.

Du kan lese mer om astma og kulde her >>

Varmen fra luften du puster ut, lagres i metallfilteret og varmer opp luften du puster inn. Metallfilteret oppbevarer også den fuktigheten som finnes i utåndingsluften og fukter luften du puster inn igjen, slik at den blir behagelig å trekke inn. Filteret er formet etter ansiktet og festes bak et ribbestrikket område i halsen/luen slik at luften strømmer lettere gjennom.

Filteret leveres både i barne- og voksenstørrelse, og med to ulike oppvarmingsgrader, et hvitt og et blått. Hvitt filter er det vanligste, og anbefales også til mennesker med dårlig lungekapasitet eller hjertesykdom. Blått filter har større oppvarmingsgrad, men er tyngre å puste gjennom for de med dårlig lungekapasitet. Filteret er laget i hudvennlig polyesterskum.

Jonas Sport passer til fysisk aktivitet. Dette er et polstret filter som festes over nese og munn med en strikk bak på hodet. Kommer kun med filter tilsvarende hvitt filter.

Har du spørsmål om astma, eller andre av våre diagnoseområder? Ta gjerne kontakt med vår gratis rådgivningstjeneste