Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Hverdagsbrød uten gluten

Et brød som passer i matpakka, uten gluten og melk.

mer enn 60 min Middels 1 Porsjoner

Ingredienser

1 boks(er) semper med fiber
1/2 boks(er) glutenfri fin melblanding
1 ss fiberhusk
1 ts salt
1/2 stk gjær
4 ss olje
7 dl væske, valgfri
litt honning, sirup eller sukker

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Rør fiberhusken og gjæren i litt av væsken.

  2. 2.

    Bland så alt godt sammen i mikser med grind/K-spade.

  3. 3.

    Tilsett gjerne solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø, soyaflokker, hirseflokker ol hvis du ønsker, men husk da å tilsette tilsvarende med væske.

  4. 4.

    Stekes i brødform ved 200 grader i 45-50 minutter.