Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Bananmuffins

Å lage bananmuffins er en smakfull og enkel måte å unngå matsvinn på.

20-40 min Lett

Ingredienser

50 g margarin uten melk
3 stk modne bananer
1 dl sukker
2 dl lys, glutenfri kakemiks (f.eks. Semper)
0,5 ts bakepulver

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Smelt margarinen og la den avkjøles.

  2. 2.

    Mos bananene med en håndmikser eller gaffel. 

  3. 3.

    Bland i sukker og visp det sammen til en myk røre

  4. 4.

    Tisett mel, bakepulver og smeltet margaring, og bland røren forsiktig sammen (rør så lite som mulig)

  5. 5.

    Fordel røren i muffinsformer ved hjelp av to spiseskjeer

  6. 6.

    Stek muffinesen i ovnene på 225 grader i 7-8 minutter.