Brownies - uten gluten, melk og egg
40-60 min Middels
Ingredienser
- 5,5 dl glutenfritt mel
- 2,25 dl vann
- 100 g melkefri margarin
- 1,5 dl kakaopulver
- 4,75 dl sukker
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 2,5 ts bakepulver
- 1,5 ts salt
Fremgangsmåte
-
1.
Forvarm stekeovnen til 175 grader.
-
2.
Bland 0,75 dl av melet og vann i en kasserolle, varm opp under omrøring på middels varme til det blir tykt. Hell røren over i en bakebolle.
-
3.
Smelt smøret i en ny kasserolle og rør inn kakaopulveret. Rør til det blir en jevn røre. Sett røren til side for avkjøling.
-
4.
Ha sukker og vanilje sammen med melblandingen, bland godt. Tilsett så kakorøren og bland til til du har en jevn røre.
-
5.
Bland mel, bakepulver og salt for seg, rør det så forsiktig inn med resten av røren.
-
6.
Hell røren i en langpanne ca. 20x35 cm. Stek i 20-25 minutter avhengig av ovn.