Enkel formkake uten gluten og melk
Rask og enkel kake for store og små. Passer perfekt på standturen eller på skoleavslutningen.
20-40 min Lett 4 Porsjoner
Ingredienser
- 75 g margarin uten melk
- 4,5 dl Lys glutenfri melblanding (eks Toro)
- 3 dl plantedrikk (eks risdrikk)
- 3 dl sukker
- 2 ts bakepulver
- Fyll
- 75 g margarin uten melk
- 1,5 dl sukker
- 1,5 dl kokosmasse
- kanel
Fremgangsmåte
-
1.
Smelt margarin og avkjøl litt.
-
2.
Bland margarin, plantedrikk, sukker, bakepulver og mel godt sammen.
-
3.
Ha røra i en liten langpanne og stek ved 180 ⁰C i 20 minutter.
-
4.
Mens kaken står i ovnen lager du fyllet. Bland sammen romtemperert margarin, sukker og kokosmasse.
-
5.
Ta kaken ut av ovnen og smør på fyllet. Dryss så mye kanel du ønsker over. Stek så kaken videre i ca. 15 minutter.