Fromasj med bær
Frisk og enkel dessert. Smelter i munnen. Også helt uten melk, da!
20-40 min Lett
Ingredienser
- 200 g bær
- 1,5 dl piskbar fløteerstatning
- 3 stk gelatinplater
- 1 dl sukker
Fremgangsmåte
-
1.
Legg gelatinplatene i kaldt vann ca 10 minutter (eller til de er helt myke).
-
2.
Bærene kjøres i hurtigmikser med noe av sukkeret, press bærene gjennom en sikt for å ta ut steiner.
-
3.
Pisk fløteerstatningen og sukker til krem, og rør inn bærmos.
-
4.
Smelt gelatinplatene i litt kokende vann over svak varme. Avkjøl gelatinen litt og tilsett den i krem/bær blandingen i en jevn, tynn stråle under omrøring.
-
5.
Ha massen i egnede små former og sett til avkjøling.