Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Ingefærkaker

Kaker som smaker godt til kaffen.

mer enn 60 min Middels

Ingredienser

200 g margarin u/melk
200 g jyttemel
100 g sukker
3 ss kokosmelk
2 ts frisk revet ingefær
sukker og kokosmelk til pensling

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Mel og sukker blandes.

  2. 2.

    Smuldre margarinet inn i melet.

  3. 3.

    Tilsett kokosmelk til du får en fast deig.

  4. 4.

    Deigen bør helst ligge kaldt i noen timer før du bruker den.

  5. 5.

    Det kan være litt vanskelig å kjevle ut deigen, men prøv å legge den mellom 2 deler bakepapir og kjevle den ganske tynn.

  6. 6.

    Stikk ut kjekser med . f.eks et glass.

  7. 7.

    Pensle med litt kokosmelk og dryss  perlesukker over.

  8. 8.

    Stek ved 200 grader i 5-8 minutter.