Grønnsaksragu
Grønnsaker som er tilberedt på denne måten er utrolig godt. Herlig balanse mellom sødme og syrlighet, og passer perfekt til fisk eller kjøtt.
0-20 min Lett
Ingredienser
- 3 stk squash
- 2 stk paprika
- 2 stk purreløk
- 3 stk rødløk
- 250 g sukkererter
- 1 bunt(er) sherrytomater
- 4 fed/båt hvitløk
- til steking olje
- 3-4 dl hvitvin
- salt og pepper
Fremgangsmåte
-
1.
Vask og skjær squash, paprika, purreløk og rødløk i litt grove terninger.
-
2.
Del sherrytomatene i to.
-
3.
Finhakk hvitløk.
-
4.
Ha godt med olje i en stor panne og legg i alle grønnsakene, la de surre noen minutter mens du rører godt.
-
5.
Ha i hvitvinen og legg lokk på pannen.
-
6.
La alt småkoke i ca 10 minutter til grønnsakene er møre.
-
7.
Smak til med salt og nykvernet pepper.