Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Grønnsaksragu

Grønnsaker som er tilberedt på denne måten er utrolig godt. Herlig balanse mellom sødme og syrlighet, og passer perfekt til fisk eller kjøtt.

0-20 min Lett

Ingredienser

3 stk squash
2 stk paprika
2 stk purreløk
3 stk rødløk
250 g sukkererter
1 bunt(er) sherrytomater
4 fed/båt hvitløk
til steking olje
3-4 dl hvitvin
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Vask og skjær squash, paprika, purreløk og rødløk i litt grove terninger.

  2. 2.

    Del sherrytomatene i to.

  3. 3.

    Finhakk hvitløk.

  4. 4.

    Ha godt med olje i en stor panne og legg i alle grønnsakene, la de surre noen minutter mens du rører godt.

  5. 5.

    Ha i hvitvinen og legg lokk på pannen.

  6. 6.

    La alt småkoke i ca 10 minutter til grønnsakene er møre.

  7. 7.

    Smak til med salt og nykvernet pepper.