Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Kjøttsaus

Hjemmelaget spaghetti bolognese er en av favorittene som serveres i de norske hjem. Rask og enkel og tilberede. Velbekomme.

20-40 min Lett 4 Porsjoner

Ingredienser

400 g kjøttdeig
160 g gulrot
200 g løk
2 ss margarin u/melk
1,2 dl vann
1/2 boks(er) Tomatpure, liten
etter smak salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Brun kjøttdeigen gjerne i flere omganger i panna Mens dette pågår skreller du gulrøtter og løk.

  2. 2.

    Mos eller riv gulrøttene. Kutt løken i terninger og sviss de blanke i stekepannen.

  3. 3.

    Bland så kjøttdeig, løk og gulrøtter sammen, spe med vann.

  4. 4.

    La alt småkoke i 15 minutter og smak til med tomatpure, salt og pepper.