Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Lammeboller

20-40 min Middels 4 Porsjoner

Ingredienser

500 g lammekjøttdeig
1 stk egg, lett sammenpisket
1 fed/båt hvitløk, hakket
1/2 ts tørket mynte
1 ss persille hakket
1 ts spisskummin
1/2 ts salt

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Start med å varmebehandle hvitløken lett bi litt olje, og avkjøl.

  2. 2.

    Bland så alle ingrediensene sammen i en bolle. Elt det sammen med hendene til en smidig deig som slipper sidene i bollen.

  3. 3.

    Del deigen i passe emner på størrelse med en bordtennisball. Dypp hendene i kaldt vann og rull hvert emne godt.

  4. 4.

    Pensle kjøttbollene med litt olje og brun i stekepanne. Etterstek på svak varme eller la trekke i saus/sjy.