Pannekaker
Pannekaker er favoritten hos både voksne og barn, og kan serveres både til frokost, middag og dessert. Her er det bare å velge favorittsyltetøyet, stekt flesk eller kanskje med ei kule is til dessert.
20-40 min Lett 2 Porsjoner
Ingredienser
- 4 dl vann
- 120 g Lys glutenfri melblanding
- 60 g maismel
- 1 ts eggerstatningspulver
- 2 ss sukker
- 1 ts salt
- Til steking margarin u/melk
Fremgangsmåte
-
1.
Ha mel og salt i en bolle.
-
2.
Rør eggerstatningen ut i litt væske.
-
3.
Hell alt av væske i bollen og rør til en glatt røre.
-
4.
La svelle i ca 1/2 time før du steker dem.
-
5.
Smelt margarinet i varm panne og hell i en øse med pannekakerøre. Når pannekaken er stiv på overflaten kan den snus. Pannekakene er ferdige når de er gylende på begge sider.