Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Pannekaker

Pannekaker er favoritten hos både voksne og barn, og kan serveres både til frokost, middag og dessert. Her er det bare å velge favorittsyltetøyet, stekt flesk eller kanskje med ei kule is til dessert.

20-40 min Lett 2 Porsjoner

Ingredienser

4 dl vann
120 g Lys glutenfri melblanding
60 g maismel
1 ts eggerstatningspulver
2 ss sukker
1 ts salt
Til steking margarin u/melk

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Ha mel og salt i en bolle.

  2. 2.

    Rør eggerstatningen ut i litt væske.

  3. 3.

    Hell alt av væske i bollen og rør til en glatt røre.

  4. 4.

    La svelle i ca 1/2 time før du steker dem.

  5. 5.

    Smelt margarinet i varm panne og hell i en øse med pannekakerøre. Når pannekaken er stiv på overflaten kan den snus. Pannekakene er ferdige når de er gylende på begge sider.