Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Grønnsakspurè

Rotmos og grønnsakspuréer er silkemyke og næringsrike retter. Den søte og lett krydrete smaken fra grønnsakene, kombinert med den milde og smaken fra fløte/fløteerstatningen, er rett og slett himmelsk. Perfekt garnityr til kjøtt, fisk eller fugl. Kan også gis som spedbarnsmat.

0-20 min Lett

Ingredienser

gulrot
selleri
kålrabi
Lik mengde av alle grønnsakene
fløte eller fløteerstatning
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Skrell og kutt opp grønnsaker og kok til de er blitt godt møre.

  2. 2.

    Moses i foodprosessor.

  3. 3.

    Ha grønnsakspureen tilbake i kjelen og tilsett litt fløteerstatning til det får en fin konsistens.

  4. 4.

    Smak til med salt og pepper.