Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image

Vafler uten melk og gluten - grunnoppskrift

"Vafler er perfekt turmat, søndagsfrokost, lunsj i helga, hyttekos og kaffekos – alt avhenger av hva du har i dem. Mine lages alltid på slump – som så mye annet her på bloggen. Men jeg har en solid grunnoppskrift som er utgangspunktet for all slumping!" -Kathrine

20-40 min Lett

Ingredienser

2 stk egg
2 ss sukker
2,5 dl lyst glutenfritt mel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
5 dl soya-, ris-, eller mandel drikk
3 ss smeltet margarin uten melk e.l.

Fremgangsmåte

  1. 1.

    Visp egg og sukker.

  2. 2.

    Ha i det tørre og rør inn væsken.

  3. 3.

    La røren svelle 10-20 minutter før steking.

  4. Denne oppskriften er utarbeidet av Kathrine Skjelvan som driver nettstedet www.glutenogmelkefri.com