Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Vet du forskjellen på matallergi og overfølsomhet?

AstmaAllergi - medlemsblad

No image
nb Dato publisert: Sist oppdatert:
AstmaAllergi kommer ut fem ganger i året. Medlemsbladet har lesere i alle aldre med hovedtyngde på småbarnsfamilier hvor en eller flere – ofte barna – har diagnose astma, allergi eller eksem.

Les AstmaAllergi digitalt!

Vi har lansert digital versjon av AstmaAllergi, og du som medlem kan nå lese bladet når du vil og hvor du vil! Kanskje du vil ta med deg bladet på hytta, for eksempel?

Bladet er tilgjengelig via en nettside, og vil om veldig kort tid også komme som en app til både Android og Apple. Her vil du få tilgang til den nyeste utgivelsen så fort den er publisert, og du trenger ikke lenger vente på at det dukker opp i postkassen. Du får også tilgang til tidligere numre, og du kan lagre bladene og lese dem offline om du ønsker det.

For å logge inn, trenger du medlemsnummeret ditt, eposten du har registrert hos oss, og postnummeret ditt.

Finner du ikke medlemsnummeret, kan du ta kontakt med oss på medlem@naaf.no og få det tilsendt.
 

Logg inn til digital AstmaAllergi her >>

Last ned appen Dittmagasin og les på Android her >>
Last ned appen Dittmagasin og les på iPhone her >>


Alle som går over til digital versjon av AstmaAllergi i løpet av 2018 er med i trekningen av flotte premier. Vi vil trekke en vinner blant dem som registrerer seg hvert kvartal, som kan vinne en pakke med produkter anbefalt av NAAF. Når året er omme, vil vi trekke en hovedvinner, som vinner en inneklimamåler som kan installeres hjemme. Den måler temperatur, luftfuktighet og CO2.

Alle som registrerer seg som digital bruker er med i alle trekningene, så jo tidligere du registrerer deg, jo flere vinnersjanser har du!

PS: Ved å registrere deg som digital leser av AstmaAllergi, vil du bli reservert mot å få papirutgaven hjem i posten. Det hjelper oss til å spare både miljø og kostnader.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med medlemsservice på medlem@naaf.no.

Favner vidt og medmenneskelig

AstmaAllergi byr på et bredt spekter av stoff hvor hovedtemaene astma, allergi og eksem vinkles på ulike måter for å vise bredden i det allergiske Norge.

Her finner du forskningsnytt, sykehistorier uten tristesse og veiledning i landets helsetilbud med tanke på rettigheter knyttet til behandling, rehabilitering og trygd. Kulturstoff og kuriosa er også med.

Gratis med medlemskapet

AstmaAllergi følger medlemskapet i NAAF uten ekstra kostnader. Kontingenten er kr 400. På NAAFs hjemmesider kan du lese utvalgte artikler fra AstmaAllergi fra hvert nummer.

Er du ikke medlem koster et abonnement kr 450, mens helsepersonell, legekontorer og ulike helseinstitusjoner kan tegne abonnement for kr 250.

Ansvarlig redaktør

Hanne Dyran
hanne.dyran@naaf.no

Redaktør

Fredrik Solli Wandem
astmaallergi@naaf.no

Annonsere i AstmaAllergi?

Ta kontakt med vår salgssjef Anne-Lise Fængsrud på tlf. 99 64 85 46 eller anne-lise@addmedia.no