Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Beskytt deg i kulda - råd til deg med astma

Bli med til solfylte Valle Marina på Gran Canaria i januar 2022

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) inviterer medlemmer til voksentur med fokus på astma. Mandag 10. januar – søndag 23. januar 2022

Dato: Mandag 10. januar – søndag 23. januar 2022

Om Valle Marina:
Valle Marina ligger på sydspissen av Gran Canaria i nærheten av den lille byen Arguineguin, mellom de to store turiststedene Playa del Ingles og Puerto Rico. Klimaet på Gran Canaria er gunstig for mennesker med lungesykdommer, hud- og allergiproblemer. Valle Marina har leiligheter i stille og hyggelige omgivelser med kort vei til strand. Anlegget har svømmebasseng og treningsstudio med muligheter for fysikalsk behandling. De ansatte i resepsjonen på Valle Marina snakker norsk.

Det vil være med to reiseverter fra Norges Astma- og Allergiforbund på turen. Reisevertene vil være tilgjengelig for deltakerne samt planlegge og arrangere felles aktiviteter i løpet av oppholdet. Vi tilbyr utflukter, mye god trening, likepersonssamtaler og flotte turer i nærområdet. Det vil bli invitert til faglig foredrag med tema astma. Påmelding til felles utflukter, trening og foredrag gjøres på Valle Marina.

Les mer om Valle Marina her >> og her >>
Reisebetingelser her >>

Priser:

Leilighet – 2 personer pr. leilighet

670 euro pr. person

Leilighet – 3 personer pr. leilighet

460 euro pr. person


(Vi tar forbehold om pris dersom det skulle komme store valutaendringer)
Prisene som er oppgitt ovenfor er for medlemmer i NAAF, pr. person i leilighet, men eksklusiv fly. I tillegg er «velkomst – og avreisemiddager» inkludert. Øvrige måltider må ordnes selv.

Hver leilighet har to soverom, et enkeltrom og et dobbeltrom. Man deler bad og oppholdsrom. Ved påmelding oppgir du hvem du skal dele leilighet med. Reiser du alene krysser du av for dette, og du får dele leilighet med en annen deltaker som også reiser alene.

Merk at vi har begrenset antall leiligheter til disposisjon. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Turen er forbeholdt medlemmer i NAAF. Kontingent for 2022 må være betalt ved avreise.

Fly:
Fly bestilles og betales av den enkelte. Husk å bestille assistanse på flyplass dersom du trenger hjelp til forflytning eller håndtering av bagasje.
Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at alle får samme pris. Pris vil være avhengig av når du bestiller billetten din. Avvent bestilling av flybillett til du har fått bekreftelse på at du har fått plass på turen!

Påmeldingsfrist: Tirsdag 30. november 2021.
Påmeldingen er bindende!
Utfyllende informasjon om program for turen sendes til deltakerne etter at påmeldingsfristen er utgått. Det blir noe felles program og mye tid til avslapping og egne aktiviteter.

Ved spørsmål kontakt reisevertene:
Emilie Næss Lunde. Helsefaglig rådgiver/regionsekretær NAAF. emilie.lunde@naaf.no
Tlf: 480 01 496
Monica Dalseth. Regionsekretær NAAF. monica.dalseth@naaf.no

Korona:
Vi gjør oppmerksom på at vi forholder oss til myndighetenes og Utenriksdepartementets reiseråd.

Se UDs reiseinformasjon her >> 

Annet:
- Deltagere som ikke er selvhjulpne må ha med seg egen ledsager som er ansvarlig for nødvendig pleie og stell under hele reisen. Reisevertene vil ikke kunne bistå.
- Husk å sjekke at pass, reiseforsikring/avbestillingsforsikring – og Europeisk helsetrygdekort er gyldig.
- Koronavaksinasjon: Koronasertifikat må være i tråd med alle EU-krav. Vi følger rådene, og kan ikke garantere for at personer som ikke er vaksinert kan reise.
- Generelt bør alle være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Husk å sjekke om du trenger oppfriskningsvaksine!
Se Helsenorges vaksineråd her >>
- Det anbefales at du registrerer reisen her >> 
- Det forventes at du møter på oppsatte tidspunkt når dette er avtalt. Det kan f.eks. være fellesmøter, eller når vi skal reise med fellestransport. Utgifter som vil oppstå dersom du ikke møter, må du stå for selv.
- Det tas forbehold om at NAAF kan avvise påmeldinger av ulike årsaker.
- Turen kan bli avlyst dersom vi har for få påmeldte.
- Der er kun en velkomst- og avreisemiddag som er inkludert. Øvrige måltider må du ordne selv.
- Alle våre arrangementer er røyk- og parfymefrie. Har du dyr, skift rett før avreise slik at dyreallergener ikke blir med. Dette gir et allergivennlig arrangement for alle!

Fysikalsk behandling:
Det finnes treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling på Valle Marina. Du kan få behandlingen individuelt tilrettelagt, og/eller gruppebehandling i varmtvannsbasseng.

Du kan lese om refusjon av utgifter til fysioterapi i utlandet her >>