Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Pollenvarselet

Nasjonal medlemstur til Valle Marina i oktober/november 2022

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) inviterer medlemmer til voksentur. Lørdag 22. oktober – lørdag 5. november 2022

Dato: Lørdag 22. oktober – lørdag 5. november 2022

Om Valle Marina:
Valle Marina ligger på sydspissen av Gran Canaria i nærheten av den lille byen Arguineguin, mellom de to store turiststedene Playa del Ingles og Puerto Rico. Klimaet på Gran Canaria er gunstig for mennesker med lungesykdommer, hud- og allergiproblemer. Valle Marina har leiligheter i stille og hyggelige omgivelser med kort vei til strand. Anlegget har svømmebasseng og treningsstudio med muligheter for fysikalsk behandling. De ansatte i resepsjonen på Valle Marina snakker norsk.

Det vil være med reiseverter fra Norges Astma- og Allergiforbund på turen. Reisevertene vil være tilgjengelig for deltakerne samt planlegge og arrangere felles aktiviteter i løpet av oppholdet. Vi tilbyr utflukter, mye god trening, likepersonssamtaler og flotte turer i nærområdet. Det vil bli invitert til faglig foredrag med tema astma. Påmelding til felles utflukter, trening og foredrag gjøres på Valle Marina.

Les mer om Valle Marina her >> og her >>

Priser:

1 person i leiligheten 14 000 nok
2 personer i leiligheten 7 400 nok pr. person
3 personer i leiligheten 5 200 nok pr. person 
4 personer i leiligheten 4 100 nok pr. person 
 

Ved 4 personer pr. leilighet blir det satt inn en ekstra seng på enkeltrommet. 
Prisene som er oppgitt ovenfor er for medlemmer i NAAF, pr. person i leilighet, men eksklusiv fly. Felles «velkomst – og avkjedsmiddag» er inkludert. Øvrige måltider må ordnes selv.

Hver leilighet har to soverom, et enkeltrom og et dobbeltrom. Man deler bad og oppholdsrom. Ved påmelding oppgir du hvem du skal dele leilighet med. Reiser du alene krysser du av for dette, og du får dele leilighet med en annen deltaker som også reiser alene (det er ikke mulighet å velge 3 eller 4 personer i leiligheten dersom man reiser alene). Dersom det ikke finnes annen deltaker du kan dele leilighet med må du bo alene og betale full pris for leiligheten.

Merk at vi har begrenset antall leiligheter til disposisjon. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Turen er forbeholdt medlemmer i NAAF. Kontingent for 2022 må være betalt ved avreise.

Fly:
Fly bestilles og betales av den enkelte. Husk å bestille assistanse på flyplass dersom du trenger hjelp til forflytning eller håndtering av bagasje.
Avvent bestilling av flybillett til du har fått bekreftelse på at du har fått plass på turen! Bekreftelse sendes til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Påmeldingsfrist: UTGÅTT
Påmeldingen er bindende!
Les om Valle Marinas reisebetingelser her >>

Er du ikke medlem i NAAF men ønsker å bli med på turen? Les mer om medlemskap og meld deg inn i NAAF her >>

Ved påmelding må du bekrefte om NAAF kan benytte bilder/film hvor du er avbildet. Eventuelle bilder/film vil bli brukt i NAAFs kanaler ved markedsføring av turen til Valle Marina.

Utfyllende informasjon med endelig program for turen sendes til deltakerne etter at påmeldingsfristen er utgått. Det blir noe felles program og mye tid til avslapping og egne aktiviteter.

Ved spørsmål:
Ta kontakt med NAAF v/Monica Dalseth på e-post monica.dalseth@naaf.no eller mobil 47 36 24 18 (tirsdager og torsdager. Får du ikke svar send gjerne sms så ringer jeg deg tilbake)

Korona:
Vi gjør oppmerksom på at vi forholder oss til myndighetenes og Utenriksdepartementets reiseråd.

Se UDs reiseinformasjon her >> 

Annet:

 • Deltagere som ikke er selvhjulpne må ha med seg egen ledsager som er ansvarlig for nødvendig pleie og stell under hele reisen. Reisevertene vil ikke kunne bistå.
 • Husk å sjekke at pass, reiseforsikring/avbestillingsforsikring – og Europeisk helsetrygdekort er gyldig.
 • Koronavaksinasjon: Koronasertifikat må være i tråd med alle EU-krav. Vi følger rådene, og kan ikke garantere for at personer som ikke er vaksinert kan reise.
 • Generelt bør alle være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Husk å sjekke om du trenger oppfriskningsvaksine! Se Helsenorges vaksineråd her >>
 • Det anbefales at du registrerer reisen her >>
 • Det forventes at du møter på oppsatte tidspunkt når dette er avtalt. Det kan f.eks. være fellesmøter, eller når vi skal reise med fellestransport. Utgifter som vil oppstå dersom du ikke møter, må du stå for selv.
 • Ta hensyn og respekter den du bor sammen med, alenetid og hvile. 
 • Dersom det oppstår situasjoner, ta det opp med den det gjelder først og finn en felles løsning. Vi hjelper gjerne til, men NAAF kan ikke stå til ansvar ved økte boutgifter dersom noen skulle ønske å flytte til egen leilighet. Eventuelle økte boutgifter må du stå for selv. 
 • Det tas forbehold om at NAAF kan avvise påmeldinger av ulike årsaker.
 • Turen kan bli avlyst dersom vi har for få påmeldte.
 • Det er kun en velkomst- og avskjedsmiddag som er inkludert. Øvrige måltider må du ordne selv.
 • Alle våre arrangementer er røyk- og parfymefrie. Har du dyr, skift rett før avreise slik at dyreallergener ikke blir med. Dette gir et allergivennlig arrangement for alle!

Fysikalsk behandling:
Det finnes treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling på Valle Marina. Du kan få behandlingen individuelt tilrettelagt, og/eller gruppebehandling i varmtvannsbasseng. Les mer om fysikalsk behandling for turen her >>

Du kan lese om refusjon av utgifter til fysioterapi i utlandet her >> 

Meld deg på tur til Valle Marina her:

Jeg bekrefter at jeg klarer meg selv
Reiser du alene eller sammen med noen?
Ønske for leilighet
Jeg bekrefter å ha lest betingelsene for reisen
Bruk av bilder/film
Er du medlem
Fysioterapi
Helfo refusjon