Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Bli medlem, nå er det gratis ut året!

Bo- og behandlingstilbud

No image
nb Dato publisert: Sist oppdatert:
Helsesenteret er et feriealternativ for alle som vil oppleve Gran Canaria, med ekstra vekt på helse og trivsel.

Trim, trening og behandling

Fordi Valle Marina er et helsesenter, finnes trimtilbud og flotte treningsmuligheter innendørs og utendørs. Senteret er åpent for alle.

For øvrig er er helsesenteret spesielt tilrettelagt for pasienter med allergi, astma, psoriasis, revmatisme og hjerte- og lungesyke.

Ved siden av vanlig fysioterapi tilbyr helsesenteret hydroterapi, aromaterapi, massasje, ultralyd og laserbehandling. Helsesenteret har også eget treningsstudio med sauna.

Staben ved Valle Marina tilrettelegger gjerne et behandlings- eller treningsopplegg for alle som ønsker det (forbehold om ledig kapasitet).

Det er Gran Fysio terapisenter som står for den fysikalse behandlingen ved Valle Marina. Fysikalsk behandling i andre EU/EØS land vil bli refundrert på samme måte som om behandlingen fant sted i Norge. Fra november 2010 gjelder imidlertid nye refusjonsordninger. Du kan lese mer om refusjonsordninger her >> Hyggelige leligheter

Bungalowleilighetene ved Valle Marina har tre lyse og trivelige rom. Leiligheten er på 48 m2 og består av stue og to soverom, et rom med dobbeltseg og et enkelt soverom med mulighet for ekstra barneseng. Stuen har åpen kjøkkenløsning med egen frokostbar, kjøleskap, elektrisk komfyr og kjøkkenutstyr for fire personer.

Alle leilighetene har eget bad/wc med dusj og har enten egen terrasse (første etasje) eller balkong (annen etasje). Flere leiligheter er tilpasset bevegelseshemmede (rullestolbrukere).