Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Astma og kulde - her er våre beste tips >>

Bo- og behandlingstilbud

No image
nb Dato publisert: Sist oppdatert:
Helsesenteret er et feriealternativ for alle som vil oppleve Gran Canaria, med ekstra vekt på helse og trivsel.

Trim, trening og behandling

Fordi Valle Marina er et helsesenter, finnes trimtilbud og flotte treningsmuligheter innendørs og utendørs. Senteret er åpent for alle.

For øvrig er er helsesenteret spesielt tilrettelagt for pasienter med allergi, astma, psoriasis, revmatisme og hjerte- og lungesyke.

Ved siden av vanlig fysioterapi tilbyr helsesenteret hydroterapi, aromaterapi, massasje, ultralyd og laserbehandling. Helsesenteret har også eget treningsstudio med sauna.

Staben ved Valle Marina tilrettelegger gjerne et behandlings- eller treningsopplegg for alle som ønsker det (forbehold om ledig kapasitet).

Valle Marina drifter i dag også fysioterapitjenesten ved helsesenteret. For de som har behov for fysioterapi og daglig trening, vil varmtvannsbassenget også kunne brukes i behandlingen. 

Du kan få refundert utgifter til fysioterapi i et annet EU/EØS-land, som du ville fått dekket av det offentlige i NorgeDu kan lese mer om refusjonsordninger her >> Hyggelige leiligheter

Bungalowleilighetene ved Valle Marina har tre lyse og trivelige rom. Leiligheten er på 48 m2 og består av stue og to soverom, et rom med dobbeltseg og et enkelt soverom med mulighet for ekstra barneseng. Stuen har åpen kjøkkenløsning med egen frokostbar, kjøleskap, elektrisk komfyr og kjøkkenutstyr for fire personer.

Alle leilighetene har eget bad/wc med dusj og har enten egen terrasse (første etasje) eller balkong (annen etasje). Flere leiligheter er tilpasset bevegelseshemmede (rullestolbrukere).