Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nasjonal medlemstur til Valle Marina sommeren 2023

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) inviterer medlemmer til FAMILIETUR for barnefamilier. Lørdag 24. juni – lørdag 8. juli 2023

Dato: Lørdag 24. juni – lørdag 8. juli 2023

Hele familien er velkommen til å bli med på tur til Valle Marina!

Om Valle Marina:
Valle Marina ligger på sydspissen av Gran Canaria i nærheten av den lille byen Arguineguin, mellom de to store turiststedene Playa del Ingles og Puerto Rico. Klimaet på Gran Canaria er gunstig for mennesker med lungesykdommer, hud- og allergiproblemer. Valle Marina har leiligheter i stille og hyggelige omgivelser med kort vei til strand. Anlegget har svømmebasseng og treningsstudio med muligheter for fysikalsk behandling. De ansatte i resepsjonen på Valle Marina snakker norsk.

Det vil være med reiseverter fra Norges Astma- og Allergiforbund på turen. Reisevertene vil være tilgjengelig for deltakerne samt planlegge og arrangere felles aktiviteter i løpet av oppholdet. Vi tilbyr lek og moro, utflukter og flotte turer i nærområdet. Det vil bli invitert til faglig foredrag med aktuelle tema, både for voksne og barn. Påmelding til felles utflukter og foredrag gjøres på Valle Marina. Program for turen kommer.

Les mer om Valle Marina her >> og her >>

Leilighetene: 
Hver leilighet har to soverom, et enkeltrom og et dobbeltrom. Dere kan booke så mange leiligheter dere trenger for å få plass til hele familien. Dersom dere booker to eller flere leiligheter vil vi tilstrebe at disse ligger vegg i vegg eller i nærheten av hverandre. Ved ønske om flere leiligheter må det fylles ut et påmeldingsskjema pr leilighet.

Ved 4 personer pr. leilighet blir det satt inn en ekstra seng på enkeltrommet. Det er også plass til barneseng/reiseseng på dobbeltrommet. Valle Marina har 5 barnesenger til utlån, samt 5 barnestoler (spisestoler).

Merk at vi har begrenset antall leiligheter til disposisjon. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Turen er forbeholdt medlemmer i NAAF (hele familien må være medlem). Kontingent for 2023 må være betalt ved avreise.

Måltider er ikke inkludert i prisen. Det er mulig å bestille halvpensjon eller enkeltmåltider i spisesalen på Valle Marina. Alle leilighetene har kjøkken, så det er også mulig å tilberede mat i leilighetene.

Fly:
Fly må bestilles via Helsereiser. Helsereiser tar kontakt med dere så snart flyene er mulig å bestille. Flybillettene kommer i tillegg til prisen for oppholdet. Kontaktinformasjon til Helsereiser her >>

Transfer:
Vi booker transfer for dere fra flyplassen til Valle Marina, samt transfer til returen.
Dersom det er flere som lander omtrent på samme tid samler vi opp til felles transfer. Transfer er inkludert i prisen.

Påmelding og pris:
Påmelding og informasjon om priser i skjemaet lenger nede på siden.
Prisen inkluderer opphold, transfer og aktiviteter som arrangeres av NAAF v/reiseverter.
Gratis opphold for barn 0-2 år.

Påmeldingsfrist: Onsdag 1. mars 2023. 
Les om reisebetingelser her >>

Depositum kr 2 500 pr person umiddelbart etter påmelding. Restbeløpet forfaller 9 uker før avreise.
Avbestillingsfrister jfr pkt 5.2 i reisebetingelsene.

Minimum antall deltagere for at turen blir gjennomført i hht. program er 16 deltagere.
Dersom turen avlyses grunnet få påmeldte, vil det innbetalte depositum refunderes i sin helhet.

Er dere ikke medlem i NAAF men ønsker å bli med på turen? Les mer om medlemskap og meld dere inn i NAAF her >>

Ved påmelding må du bekrefte om NAAF kan benytte bilder/film hvor dere er avbildet. Eventuelle bilder/film vil bli brukt i NAAFs kanaler ved markedsføring av turen til Valle Marina.

Utfyllende informasjon med endelig program for turen sendes til deltakerne etter at påmeldingsfristen er utgått. Det blir noe felles program og mye tid til avslapping og egne aktiviteter.

Ved spørsmål vedrørende turen/oppholdet på Valle Marina:
Ta kontakt med NAAF v/reiseleder Monica Dalseth på e-post monica.dalseth@naaf.no eventuelt mobil 47 36 24 18 (tirsdager og torsdager). Får du ikke svar send gjerne sms så ringer jeg deg tilbake.

Ved spørsmål vedrørende påmelding, flybilletter eller eventuelle endringer i deres påmelding:
Ta kontakt med Helsereiser >> 
Tlf: 23 00 12 60
E-post: helsereiser@travelnet.no 

Korona:
Vi gjør oppmerksom på at vi forholder oss til myndighetenes og Utenriksdepartementets reiseråd.

Se UDs reiseinformasjon her >> 

Annet:

  • Husk å sjekke at pass, reiseforsikring/avbestillingsforsikring – og Europeisk helsetrygdekort er gyldig.
  • Det forventes at du møter på oppsatte tidspunkt når dette er avtalt. Det kan f.eks. være fellesmøter, eller når vi skal reise med fellestransport. Utgifter som vil oppstå dersom du ikke møter, må du stå for selv.
  • Ta hensyn og respekter de andre deltakerne.
  • Dersom det oppstår situasjoner, ta det opp med den det gjelder først og finn en felles løsning. Vi hjelper gjerne til ved behov.
  • Det tas forbehold om at NAAF kan avvise påmeldinger av ulike årsaker.
  • Turen kan bli avlyst dersom vi har for få påmeldte.
  • Det er mulig å bestille halvpensjon hos Valle Marina. Dette koster 13 euro pr. person per dag (8 euro for barn i alderen 2-12 år) og inneholder frokost og lunsj i spisesalen (enkel buffet). Dette må bookes på forhånd og forhåndsbetales sammen med oppholdet. En har da halvpensjon hver dag under oppholdet. En betaler for måltidet selv om en ikke benytter seg av dette alle dager. 
  • Dersom en kun vil spise enkelte måltider i spisesalen (enkel buffet) så koster dette 7,50 euro pr. person per måltid. Utebespisningen (middag) på fredager koster 12 euro pr. person. Enkeltmåltider forhåndsbestilles i resepsjonen god tid i forveien, gjerne dagen før eller flere dager før, slik at kjøkkenet er forberedt på at dere kommer til måltidet. Enkeltmåltidene betales i restauranten før avreise.
  • Alle leilighetene på Valle Marina har kjøkken som er enkelt utstyrt med kaffetrakter, vannkoker, kjøleskap/fryser, elektrisk koketopp (ikke stekeovn eller microbølgeovn) og kjøkkenutstyr for fire personer. Så det er fullt mulig å ordne med mat i leilighetene. Flere av dagene vil vi også spise lunsj eller middag sammen ute på restaurant. På Valle Marina finnes en liten butikk hvor man får kjøpt det mest nødvendige (for eksempel ferske rundstykker og pålegg til frokost). Det er også en egen restaurant på Valle Marina i tillegg til spisesalen.
  • Alle våre arrangementer er røyk- og parfymefrie. Har du dyr, skift rett før avreise slik at dyreallergener ikke blir med. Dette gir et allergivennlig arrangement for alle!

Fysikalsk behandling:
Det finnes treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling på Valle Marina. Du kan få behandlingen individuelt tilrettelagt, og/eller gruppebehandling i varmtvannsbasseng. Les mer om fysikalsk behandling for turen her >>

Dersom du bestiller fysikalsk behandling eller bassengtrening er du forpliktet til å møte. Eventuelle avbestillinger må skje innen 24 timer / en virkedag før avtalt time. Timer som ikke er avbestilt innen fristen må betales i sin helhet av pasienten. 

Du kan lese om refusjon av utgifter til fysioterapi i utlandet her >> 

Meld deg på tur til Valle Marina sommeren 2023 her:

Barneseng og barnestol
Pris
Halvpensjon
Jeg bekrefter å ha lest betingelsene for reisen
Bruk av bilder/film
Er dere medlem
Fysioterapi
Helfo refusjon
Ønsker for faglig undervisning (vi tilpasser etter deltakernes ønsker)