Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Astma og kulde - her er våre beste tips >>

Reisebetingelser og informasjon

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Her finner du reisebetingelser for reise og opphold på Valle Marina.

Reisebetingelser Valle Marina

1. Reisebetingelser/reisevilkår

Du plikter å gjøre deg kjent med disse reisebetingelsene inkludert reisevilkår og vilkår for avbestilling, og annen informasjon om reisen, reisemålet og bostedet. Reisevilkårene og «Valle marina generell info/vanlige stilte spørsmål» finner du på www.naaf.no/vallemarina, eller de kan fås ved henvendelse til Valle Marina (se kontaktinfo på slutten av dokumentet).

2. Betaling

Betaling for oppholdet forfaller 1 måned før ankomst. Betales ikke oppholdet innen fristen kan oppholdet avlyses uten varsel.

3. Avbestilling

Ved avbestilling refunderes kostnadene så fremt avbestillingen finner sted senest 30 dager før oppholdet skulle startet. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før oppholdet skulle startet, refunderes 50 % av oppholdskostnaden.Ved avbestilling mindre enn 10 dager før oppholdet skulle startet, refunderes ikke noe av oppholdskostnaden.Reglene gjelder uansett avbestillingsgrunn, også dokumentert egen sykdom. NAAF oppfordrer reisende til å tegne reiseforsikring for å derigjennom kunne ha mulighet for å dekke slike utgifter. Refusjon ved avbrutt opphold, uansett grunn, gis ikke. Igjen vil eventuell egn tegnet forsikring kunne dekke slike hendelser.

4. Hva inngår i bestillingen?

Prisen gjelder for selve oppholdet i leilighet på stedet. All reise til og fra Gran Canaria og Valle Marina lokalt dekkes av den reisende selv. Inkludert i bestillingen er leilighet med selvhushold for det bookede antall personer. Det følger med et lite og et stort håndkle per person til bruk i leiligheten. Man kan også få et strandhåndkle som man kan bruke ved bassenget og stranden mot et depositum på 5€. Dette ordnes i resepsjonen. Rengjøring utføres 5 dager i uken det er ikke rengjøring torsdag og søndag. Sengetøy byttes en gang i uken og hånklerne 3 ganger i uken. Eventuellt etter behov. Det leveres en pakke med vanlig forbruk av oppvaskemaskinpulver/tablett til oppvaskemaskin, kaffefilter samt klut og kopphåndduk per leilighet. I prisen inngår også fri tilgang til hovedbassenget, som har badevakt hver dag fra 09-17. For egen kostand har du tilgang til treningssenter og treningsapparater hver dag til fastsatte tider (stengt i julen og om sommeren). Bruk av fysioterapi eller deltagelse i organisert trening kan man booke selv for egen kostand (se informasjonsskrivet).

5. Ønsker vedrørende bosted

Man kan komme med eventuelle ønsker vedrørende bosted, som innkvartering i spesielle leiligheter, etasje og beliggenhet, men det kan IKKE garanteres. Ønsker videreformidles til reisemålet, men kan ikke alltid etterkommes ved stort belegg.

6. Funksjonshemmede

Våre reisemål og bosted er kun delvis tilrettelagt for rullestolbrukere og personer med gangbesvær. Det er bakker/ trapper og ikke heis på anlegget, men det går en terskelfri vei gjennom stedet og flere av leilighetene kan således nås uten trapper, men litt lengre vei. Det er viktig å oppgi bevegelsesbegrensninger ved bestilling slik at det kan søkes hensyntatt ved plassering.

Vi gjør oppmerksom på at badene i leilighetene ikke har snusirkelkrav for rullestol som definert i norske byggeforskrifter, og at døråpninger i leilighetene er 69 cm, inngangsdør 79 cm.

Reisende må bestille og bekoste eventuelt spesialutstyr til egen funksjonshemming selv. Det kan f.eks gjøres fra www.solmobility.com, som også har nettsider på norsk.

7. Røyking

Valle Marina er et røykfritt område. Det gjelder også fellesarealer på området. Alle leiligheter som eies av Det norske Helsesenter er totalt røykfrie.

I og med at enkelte leiligheter på anlegget ikke eies av NAAF, men av private, kan det forekomme røyking i/ved disse.

Vi arbeider iherdig for å få hele anlegget røykefritt, men har foreløpig ikke lovhjemmel for å pålegge private eiere ikke å røyke.

8. Husdyr

Det er ikke tillatt med husdyr på området.

9. Innsekter og små krypdyr

Det er generelt lite innsekter på området. Enkelte ganger kan plagsomme mygg fra Afrika dukke opp. Området er rikelig beplantet, og småkryp kan derfor forekomme. Det er mange firfirsler på området, som for øvrig er fredet etter spansk lov. Disse skal ikke mates!

På Gran Canaria er det kakkerlakker. Vi har ikke store problemer med de på området, men enkeltindivider kan komme inn i leiligheter. De er ikke farlige og holder seg på gulvet.

10. Sengeplasser og ekstraseng/barneseng

I leilighetene er det to soverom, ett med dobbeltseng (to senger satt ved siden av hverandre, kan skyves til hver sin side) og ett med en enkeltseng. Det er derfor alltid sengeplasser/sengetøy til tre personer. Dersom 4 personer er booket i samme leilighet, vil vi normalt sette inn en ekstraseng på soverommet med én seng. Trangt, men det går, og voksen kan også ligge på den. Barneseng, dvs med nett, kan leveres til mindre barn (forbehold om ledige), men bør bestilles på forhånd av kapasitetsbehov.

For informasjon og booking, kontakt Valle Marina, du finner kontaktinfo på www.vallemarina.no.