Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Eksem - nå er det viktig å beskytte huden!

Matkurs med matskolen

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Det arrangeres jevnlig matkurs med Matskolen i Region Midt. Dato for neste kurs kommer.

Matkurs med tema matvareallergi og intoleranse

Matskolen arrangerer matkurs i Region Midt

Dato:             

Sted:              

Målgruppe:   

  • Lærere i mat og helse
  • Ansatte i barnehage/skole/sfo

Egenandel:     kr 250 pr person. Betales inn til konto nr

Påmelding:     på e-post til gina.strom@naaf.no
Påmeldingsfrist

Program

Hva er matvareallergi og matintoleranse?

  • Vi gjennomgår de respektive allergier, reaksjonsformer og hvordan vi kan unngå mat for de forskjellige gruppene

Råvarer som er tilgjengelig

  • I dag er det mange råvarer som er tilgjengelig. Dessverre er de spredt rundt på forskjellige butikker/helsekost, noe som kan være en utfordring for brukerne
  • Vi ser på en del forskjellige råvarer som er på markedet og gjennomgår bruksområder og råd for hvordan de best kan utnyttes i matlagingen

Praktisk matlaging

  • Vi fordeler oppskriftene til de respektive gruppene og starter tillaging av mat uten de forskjellige tilsetninger som er allergifremkallende

Bespisning og gjennomgang av kurset og utdeling av kursbevis. 

Alle mottar et fyldig kurshefte med informasjon og oppskrifter.

Kursholder er Svein Magnus Gjønvik fra Matskolen.

Les mer om matskolen og finn allergivennlige matoppskrifter her www.naaf.no/matoppskrifter