Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Astma og kulde - her er våre beste tips >>

Kino "Tre nøtter til Askepott", Sortland

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma og Allergiforbund Region Nordland, i samarbeid med Lofoten og Vesterålen storlag, har den glede av å invitere medlemmer og deres familie på allergifri kino 5. desember 2022 kl. 17.00 på Kulturfabrikken, Sortland. Vi spanderer inngang på medlemmer og foreldre/søsken.

De som ikke er medlem er også velkommen til å delta, men må betale inngangsbillett på kr 50. Nå er det gratis å melde seg inn i NAAF>>  

Filmen som blir vist, er den storslagene nyinnspillingen av julens årlige nasjonaltradisjon, Tre nøtter til Askepott. Filmen har aldersgrense 6 år.

Personer fra forbundet vil være til stede en time i forkant av arrangementet og kulturkafeen holder åpent frem til filmen starter. Så blir det mulighet for å ta seg en kopp kaffe og noe å bite i, samt prate med andre medlemmer og representanter fra forbundet.

Bindende påmelding innen 25. november, på e-post eller SMS, med navn på alle deltakere, alder på barn og om dere er medlem eller ikke. Meld på til telefon 97691634 eller e-post susanne.askelien@gmail.com.

Da det er begrenset med plasser er det første mann til mølla som gjelder. Medlemmer og deres følge prioriteres før andre.

Alle arrangementer i Norges Astma- og Allergiforbund er røykfrie, fri for parfyme og andre duftende irritanter. Vi ber dere derfor møte uten parfyme. Har dere dyr, skift rett før du drar, slik at dyreallergener ikke blir med. Om du røyker, ikke røyk like før arrangementet.

Velkommen.