Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Astma og kulde - her er våre beste tips >>

Samling i Bodø, gratis for medlemmer

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma- og Allergiforbund Region Nordland inviterer frivillige, tillitsvalgte og medlemmer til samling med kurs og aktiviteter i Bodø 30.-31. oktober 2021. Det er gratis å delta og vi dekker reise, mat og opphold.

Det vil bli spennende innledninger om frivillighet, kampanjen parfymefri uke, og hva NAAF driver med. Vi tar også en utflukt til Saltstraumen hvor det legges opp til mange artige aktiviteter. Det vil også bli trivelig å endelig samles og møtes sosialt fra hele regionen og gjester utenfra. Møte, lunsj, middag overnatting på Scandic Havet i Bodø for de som bor langt unna. Samlingen vil gjennomføres fra lunsjtid lørdag til lunsjtid søndag sånn at alle skal få god tid til å reise til og fra samlingen. Endelig program med de faglige innledningene vil være klart tidlig i neste uke og ettersendes da. 

Det er begrenset antall plasser, så det er bare å melde seg på via skjema nedenfor så snart som mulig og innen 10. oktober (ny frist).  Frivillige, tillitsvalgte og dem som ønsker å være aktive medlemmer vil bli prioritert dersom det blir mange påmeldinger. Det forutsettes at de som deltar også ønsker å delta på en av aktivitetene i storlag eller region i 2021-2022. Eks. på aktiviteter, se NAAFs årshjul >>  

Samlingen er både for de som er allerede er frivillig og de som ønsker å bli det.  Medlemmer og andre interesserte inviteres til mange spennende faglige innledninger, samt aktiviteter i Saltstraumen.  

Målet med samlingen er å gi frivillige og medlemmer faglig oppdatering, rekruttere tillitsvalgte og frivillige for å få i gang storlagene med eget styre. I tillegg skal vi gjennomføre en utendørs aktivitet om været tillater det i vakre Saltstraumen, med verdens sterkeste malstrøm. Dette er væravhengig og det vil lages alternative arrangementer dersom værmeldinger tyder på at det er nødvendig, i så fall annonseres det så snart som mulig. 

Reisekostnader 
Vi tar kontakt med påmeldte angående bestilling av reise. Reise må foregå på billigst mulig måte.  Dersom det ikke er mulig å komme samme dag kan man få dekket en ekstra overnatting. Kjøring med egen bil må være avklart på forhånd, jfr. NAAFs organisasjonshåndbok/økonomiske retningslinjer.  

 
Tilgjengelighet 
Alle NAAFs møter og kurs er røykfrie og fri for parfyme og andre duftende irritanter (jf org.håndboka). 

Annet 
Det vil også være mulig å delta på deler av programmet via Teams.   

Har du spørsmål eller har du lyst å delta men ikke kan melde deg på nå  kontakt regionskontoret >> 

(1.10. gjort endring; ny frist for påmelding)

Påmelding samling i Bodø 30.-31. oktober 2021

Må ha overnatting
Ønsker å delta digitalt (via Teams):