Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Vet du forskjellen på matallergi og overfølsomhet?

Region Oslo og Akershus

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:

Region Oslo og Akershus jobber for å bedre levevilkårene for alle med astma, allergi, eksem, kols og overfølsomhetssykdommer i Oslo og Akershus. Regionen har 4 storlag i Oslo og Akershus.

Visste du at vi er på Facebook? Klikk deg inn og følg oss for siste nytt: www.facebook.com/naafosloakershus

Regionen og storlagene gir tilbud til medlemmer og andre interesserte som f.eks kurs og andre aktiviteter i Oslo og Akershus. Alle aktiviteter er åpne for alle medlemmene i regionen.

Regionen jobber med å gi informasjon om NAAFs diagnosegrupper  i ulike sammenhenger - og jobber interessepolitisk i begge fylker.

Ta gjerne kontakt med regionssekretæren, eller kontakt en av våre likepersoner for en samtale.

Guro, vår mat- og ernæringsrådgiver!

På NAAFs landsmøte i 2016 vedtok medlemmene at matallergi og intoleranse skal være hovedfokus for de neste tre årene. For å styrke NAAFs kompetanse på dette området har organisasjonen nå ansatt Guro Waage (32). Hennes stilling er i hovedsak forankret i vår region, og Guro tar gjerne imot innspill fra dere! Send e-post til region.osloogakerhus@naaf.no dersom du har tips til hva du ønsker Guro kan jobbe med.

Emilie, vår nye regionsekretær!

For å styrke regionens utadrettede arbeid, har vi nå ansatt Emilie Næss Lunde som regionsekretær. Emilie er sykepleier og vil jobbe med å sette NAAFs agenda og mål på dagsorden. Hun vil blant annet jobbe ut mot skoler, barnehager og helsepersonell, samt å bidra inn i NAAFs arbeid i forbindelse med Oslo som ny miljøhovedstad. Har du innspill til Emilie kan du gjerne sende e-post til  region.osloogakerhus@naaf.no