Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Astma og kulde - her er våre beste tips >>

Region Østafjells

No image
nb Dato publisert: Sist oppdatert:

NAAF Region Østafjells omfatter fylkene Vestfold og Telemark og Buskerud i Viken.

Region Østafjells har kontor på Revetal i Tønsberg og i Drammen. Du finner kontaktinformasjon til hver regionssekretær under "Kontakt Region Østafjells".

Ellen Sørby er regionsekretær og betjener kontoret på Revetal, Vestfold.

Mona Holtsdalen Larsen jobber mandager,torsdager og annenhver onsdag. Telefon besvares alltid.

Vårt kontor i Drammen betjenes sporadisk.  Ring på forhånd til tlf. 481 91 462 /481 51 294.
Vi har en del hjemmekontor.

Regionsekretærene, styret i Region Østafjells og våre 9 lokallag jobber for at voksne og barn med astma, allergi, eksem, overfølsomhet m.m. skal få det beste behandlingstilbudet og mulighet for et bedre liv. NAAF er pådriver for at inne- og uteluft skal bli bedre.
Norges Astma- og Allergiforbund "Gjør Norge Friskere".

Våre medlemmer sitter i diverse råd og utvalg som brukerrepresentanter for å passe på at våre grupper blir tatt hensyn til i planlegging i kommunene, fylkene og NAV.  Vil du være en av dem, så ta kontakt! En brukerrepresentant må enten være syk selv, eller være pårørende.
Våre likepersoner kan man kontakte og få en personlig, taushetsbelagt prat.  De er utdannet av oss, og er selv eller i familien berørt av astma, allergi, eksem mm. 

Vi arrangerer helgesamlinger for medlemmer i mars og oktober med aktuelle foredrag av blant annet leger, og med aktiviteter for barn og ungdom. På kursene setter vi av mye tid til felles aktiviteter for hele familien.

Lurer du på noe, eller har noe å bidra med, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss!

Følg oss gjerne på Facebook for invitasjoner og lokal informasjon: NAAF region Østafjells.

No image

Aksjon burot

Region Østafjells arrangerer hvert år burotaksjon. Formålet er å luke bort buroten, slik at den ikke skaper problemer i juli og august for dem som er allergiske. Skoler, klasser, SFO, barnehager, idrettslag, fotballag og speidergrupper inviteres til å delta!