Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Aktiviteter og kurs/Aksjon Burot

Dato publisert: Sist oppdatert:

Her finner du forskjellige aktiviteter som arrangeres i Region Østafjells.

No image

Aksjon Burot Østafjells

Dato publisert: Sist oppdatert:

Burotpollen forårsaker store allergiplager for mange, og det ønsker vi å gjøre noe med! Derfor inviteres alle skoler og barnehager i Region Østafjells hvert år til å bli med på Aksjon Burot-luking i juni. Sett av tid allerede nå, og meld dere på!

No image

Digitale mestringskurs

Dato publisert: Sist oppdatert:

NAAF Region Østafjells arrangerer hvert år to Mestringskurshelger for våre medlemmer og andre interesserte. På grunn av koronapandemien måtte vi avlyse alle fysiske møter fra april 2020 til september 2021, men har laget en digital pakke med noen av de foredragene som skulle vært i denne perioden. De er stadig like aktuelle. Oktober 2021 gjennomførte vi mestringskurshelg i Skien. Filmprosjektet er sponset av stiftelsen DAM.

Astmaskole 19. september 2022 for foreldre og omsorgspersoner

Dato publisert: Sist oppdatert:

Astmaskole mandag 19. september 2022 8.30 - 15.00 på LMS ved Tønsberg sykehus for foreldre og omsorgspersoner til barn med astma.

No image

Kursweekend 4. - 6. november 2022 i Langesund om Astma, Allergi, Eksem og KOLS

Dato publisert: Sist oppdatert:

Velkommen til Kursweekend 4. - 6. november 2022 på Quality Skjærgården hotell og Badepark i Langesund. NAAF Region Østafjells tilbyr gode foredrag om astma, allergi, eksem og kols for voksne og morsomme aktiviteter for barn og unge 0 - 18 år.

No image

Eksemskole på LMS Tønsberg sykehus 12. september 2022

Dato publisert: Sist oppdatert:

Velkommen til eksemskole mandag 12. september 2022 ved Tønsberg sykehus LMS for foreldre, andre omsorgspersoner og barnets kontaktperson i barnehagen.