Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Beskytt deg i kulda - råd til deg med astma

Aktiviteter og kurs/Aksjon Burot

Dato publisert: Sist oppdatert:

Her finner du forskjellige aktiviteter som arrangeres i Region Østafjells.

No image

Aksjon Burot 2022

Dato publisert: Sist oppdatert:

Burotpollen forårsaker store allergiplager for mange, og det ønsker vi å gjøre noe med! Derfor inviteres alle små og store i skoler og barnehager hvert år til å bli med på Aksjon Burot-luking i juni. Sett av tid allerede nå, og meld gjerne fra til region.ostafjells@naaf.no at dere vil delta.

No image

Kursweekend 22. - 24. oktober Skien Hotell Fritidsparken

Dato publisert: Sist oppdatert:

Velkommen til Skien hotell Fritidsparken 22. - 24. oktober 2021 til voksne og barn/ungdom fra Vestfold og Telemark, og Buskerud i Viken. Er det plass, så åpner vi for andre regioner.

No image

Digitale mestringskurs 2021

Dato publisert: Sist oppdatert:

NAAF Region Østafjells arrangerer hvert år to Mestringskurshelger for våre medlemmer og andre interesserte. På grunn av den pågående koronapandemien har vi måttet avlyse alle fysiske møter, men har laget en digital pakke med noen av de foredragene som skulle vært.

Astmaskole 26. april 2021 for foreldre og omsorgspersoner

Dato publisert: Sist oppdatert:

Astmaskole 26. april 8.30 - 15.00 på LMS ved Tønsberg sykehus for foreldre og omsorgspersoner til barn med astma.

No image

Kursweekend 9. - 11. okt. 2020 i Langesund ble avlyst. Foredragene er filmet. Se digitale mestringskurs 2021.

Dato publisert: Sist oppdatert:

Kursweekenden er dessverre avlyst pga. koronasmittefaren. Også tilsvarende kurs 12. - 14. mars 2021 på Grand Hotell Kongsberg er avlyst. Men foredrag vil bli filmet og lagt ut. NAAF Region Østafjells håper å få arrangert ny kursweekend høsten 2021 med gode foredrag om astma, allergi, eksem og kols. Morsomme aktiviteter for barn og unge 0 - 18 år.

Trening på Drammensbadet

Dato publisert: Sist oppdatert:

Det arrangeres trening i varmt vann på Drammensbadet ukentlig i regi av Drammen og omegn revmatikerforening. Antall ganger man trener per uke er etter eget ønske. Norges Astma- og Allergiforbund Drammen og omegn lokallag sponser medlemskap i Revmatikerforbundet da det er er krav om å være medlem for å kunne delta i treningsgruppene.