Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Les her om hva koronaviruset betyr for deg med astma eller kols >>

Grasrotmidler

Dato publisert: Sist oppdatert:
 

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å kunne gi inntil 5 prosent av innsatsen din til den organisasjonen du ønsker. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Slik støtter du hver gang spiller – selvfølgelig uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har plukket ut. Premien din blir like stor – uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke. Norsk Tipping - Grasrotandelen

Vi håper at Du vil gi din grasrotandel til Norges Astma- og Allergiforbund! Dette betyr mye for oss. Vi ønsker å gi deg mange gode medlemstilbud fremover og vi ønsker å være et aktivt regionlag som utfører mange viktige oppgaver.

På Vestlandet kan du velge å støtte:
 - Dalane Astma- og Allergiforening
 - Stavanger/Sandnes og omegn Astma- og Allergiforening
 - Nordfjord Astma- og Allergiforening
 - Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) Region Vest

Så gå til din lokale kommisær og be han registrere NAAF som din grasrotorganisasjon!

Husk:
- Ingen ekstra utgifter for deg som spiller!
- Ingen trekk i gevinst!
- Du støtter det lokale NAAF-arbeidet!

Tusen takk!