Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image
Gode råd ved høy luftforurensning LES MER

Ledige stillinger

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Her finner du ledige stillinger i Norges Astma- og Allergiforbund

NAAF søker Frivillighetskoordinator i 80% stilling til et nyopprettet kontor i Bergen, og en økonomimedarbeider i 80 % stilling med arbeidssted ved sekretariatet i Oslo.

Frivillighetskoordinator i 80 % stilling

Til et nyopprettede Bergenskontor søker vi en Frivillighetskoordinator i 80 % stilling. Stillingen skal jobbe både for NAAFs regionskontor i region Vest og NAAFs sentralledd. Stillingen er et 2-årig engasjement.

Vi søker en person som er effektiv og initiativrik, med erfaring fra organisasjonsarbeid og frivillighet. En av hovedoppgavene vil være å koordinere og øke frivillig innsats i regionen ved å legge til rette for møteplasser, kommunikasjon og informasjonsflyt.

Les mer om arbeidsoppgaver og søk på stillingen >>

NAAF tilbyr et hyggelig, inkluderende og til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi har kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum. Vi kan tilby fleksitid, lønn etter avtale, god pensjonsordning og fleksibel arbeidstidsordning. NAAF er en IA-virksomhet, og vårt arbeidsmiljø skal preges av mangfold og høy faglig kompetanse, og ha god balanse i alder, kjønn, etnisitet og funksjonsevne. 

NAAF har tobakksfri arbeidstid, og vi forutsetter at arbeidstaker er røykfri i arbeidstiden. Vi bruker heller ikke sterkt duftende produkter på arbeidsplassen.