Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Gresspollenallergi

Styret i NAAFU inviterer til årets digitale landskonferanse

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:

Er du nysgjerrig på styrearbeid eller ønsker erfaring fra organisasjonsarbeid? Vil du bidra til et større og bedre fokus på unge, samt være med å planlegge aktiviteter, foredrag og mer? Ønsker du et bedre tilbud for unge med astma, allergi og eksem? Da bør du stille til valg på landskonferansen 14. juni 2021!

NAAFU er et tilbud for alle medlemmer av NAAF mellom 15 og 36 år. Vi arrangerer sosiale aktiviteter, faglige kurs, foredrag og workshops i tillegg til å arbeide med samfunnsrelevant tematikk.

Landskonferansen er NAAFUs høyeste organ. I tillegg til gjennomgang av årsberetning, budsjett, endringer på statutter og godkjenning av handlingsplan, velges det også nytt styre. Ny leder, nestleder, styremedlemmer og varamedlemmer skal velges. De som vil delta, kan sende inn kandidater til styret, forslag til endringer og forslag til arbeid, planer og aktiviteter for året som kommer innen fire uker før konferansen.

Meld deg på!

Landskonferansen er digital, og finner sted 14. juni fra klokken 18.00 til 20.00. Send en e-post til naafu@naaf.no hvis du vil delta på landskonferansen eller har andre spørsmål. Frist for påmelding: 10. juni.

Spennende foredragsholdere

I tillegg til gjennomgangen av det nødvendige og valg av styre, vil landskonferansen ha to spennende foredrag:

Iman Meskini
Iman er en av de mest fremtredende unge, muslimske stemmene i Norge. Hun er aller mest kjent for sin rolle som Sana i suksesserien SKAM på NRK. Økt mangfold og inkludering er en viktig fanesak for NAAFU. Derfor har vi invitert Iman Meskini til å holde et foredrag som setter i gang tankeprosesser og økt refleksjon rundt nettopp dette. Vi håper dette kan bidra i vårt videre arbeid for et større mangfold og for å bli en mer inkluderende ungdomsorganisasjon!

Wasim Zahid
Wasim Zahid er spesialist i indremedisin og hjertesykdommer, og har i mange år drevet med folkeopplysning på sosiale medier. Han har en populær YouTube-kanal, og er fast deltager i NRK-programmet «Hva feiler det deg». Foredraget til Wasim skal handle om overgangen fra ungdom til voksen i møte med helsevesenet, og om hvordan vi gjør denne overgangen så smidig som mulig.

Sakspapirer

Plan for landskonferansen >>

Innkalling og saksliste >>

Årsberetning >>

Regnskap >>

Årshjul >>

Budsjett >>

Statutter >>

Hvorfor være med i NAAFU?

  • Du får mulighet til å være med å påvirke prosesser og avgjørelser.
  • Du får arbeide for og med ungdommer med samme utfordringer som deg selv.
  • Du får arrangere aktiviteter og utvikle nye prosjekter og ideer.
  • Du blir kjent med nye mennesker.

Du kan lese mer om NAAFU her >>