Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Eksem - nå er det viktig å beskytte huden!

Aktivitetsleir 2019

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Norges Astma– og Allergiforbund inviterer barn og unge mellom 10 og 14 år med eksem, astma, allergi og andre overfølsomhetssykdommer til en langhelg proppfull av opplevelser i naturskjønne omgivelser på Gulsrud i Vikersund!

Leirstedet ligger vakkert og landlig til ved Tyrifjorden, sentralt på Østlandet. Blant aktivitetene du kan være med på er bading, båttur, yoga, ballspill, minigolf, utflukt og mye mer! Det vil også være mulighet for å lære mer om eksem, matallergi og astma. Det blir aktiviteter fra morgen til kveld, alt i en sosial ramme der du kan møte nye venner og skape minner med barn og unge fra hele fra hele landet!

Du vil bo på rom med to eller tre andre deltagere. Sammen med ledere, både ansatte og frivillige i NAAF, vil det også være helsepersonell til stede under hele oppholdet. 

Ved mottatt påmelding vil det sendes ut et skjema dere må fylle ut samt betalingsinformasjon. Detaljert program, pakkeliste og reiseinformasjon vil sendes ut i mai. 

Bli med da vel, og ta gjerne med en venn! Påmeldingsfrist er 15. april.

Tid: 07.-10. juni (pinsehelg)
Sted:
Gulsrud leirsted, Øst-modumveien 770, 3370 Vikersund

Pris: Medlemmer i NAAF: 600 kroner, ikke-medlemmer: 1100 kroner
Prisen inkluderer overnatting, alle måltider, aktiviteter samt reiseutgifter (mot utfylt reiseskjema med vedlagt reisebevis/billetter). Vi vil legge opp til et felles møtested der deltakere vil bli møtt av leirledere og fraktes til Gulsrud leirsted (NAAF kan dessverre ikke tilby ledsager på fly).

For påmelding trykk her >>

For mer informasjon ta gjerne kontakt:

Dace Kaleja, organisasjonsrådgiver/Ungdomskontakt:
dace.kaleja(at)naaf.no Tlf: 23 35 35 16

Det er begrenset antall plasser.
Alle aktiviteter i regi av Norges Astma– og Allergiforbund er røyk– og duftfrie.

 

Se artikkel om fjorårets aktivitetsleir her!