Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Astma og kulde - her er våre beste tips >>

Vilkår og retningslinjer for betaling medlemskontingent

Dato publisert: Sist oppdatert:

Norges Astma- og Allergiforbund er en interesseorganisasjon som jobber for å bremse den økende utviklingen av astma, allergi og overfølsomhetssykdommer, og for at de som har sykdommene skal kunne leve best mulig med dem.

 

NAAF er inndelt i 10 regioner og 45 lokallag/storlag spredt over hele landet.
Forbundet eier og driver Det Norske Helsesenter Valle Marina på Gran Canaria, og Geilomo barnesykehus (driftes av Rikshospitalets barneklinikk).

 

Medlemskontingent

Medlemmene er ryggraden vår. Man betaler kontingent direkte ved innmelding på nett, enten med bankkort eller Vipps. Man kan også opprette AvtaleGiro, så slipper man å tenke på å betale hvert år, det skjer automatisk.

Utmelding/oppsigelse

Det er ingen bindingstid på medlemskap og du kan når som helst si opp ditt medlemskap ved å kontakte oss på medlem@naaf.no eller ringe 23 35 35 35.
Har du fast trekk med AvtaleGiro, så kan du stoppe betalingen i din nettbank. Men du må samtidig gi oss beskjed om at vi skal avslutte avtalen. Etter 14 dager etter innmelding gis det ingen refusjon av medlemskontingent ved utmelding, dette fordi antall betalte medlemmer gir grunnlag for diverse tilskudd/støtteordninger og lokale overføringer.

Nettbutikk

Astma- og Allergiforbundets nettbutikk finner du her. Der kan du kjøpe relevante og nyttige produkter og hjelpemidler.

Kontakt oss på nettbutikk@naaf.no eller ring 23 35 35 35 ved feil eller mangler på produkter du får tilsendt gjennom nettbutikken. 

Skattefradrag

Medlemskontingent gir ikke rett til skattefradrag, mens gaver derimot gir rett til dette.
Les mer om hvordan du kan gi en gave her.

 

NAAFs organisasjonsnummer: 939 634 754

Les også NAAFs Personvernerklæring