Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Beitostølen Resort

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:

VELKOMMEN TIL BEITOSTØLEN

- et aktivitetseldorado 365 dager i året!

NAAF har et samarbeid med Beitostølen Resort der alle medlemmer får 10% rabatt på hytter og leiligheter frem til 10. april 2022. Rabattene gjelder kun ved ledig kapasitet.

Velg en av deres komfortable leiligheter eller koselige hytter. Beitostølen er en kompakt destinasjon med gåavstand til butikker, restauranter og Beitostølen Sommerpark.  Å gå i fjellet er mer populært enn noensinne, og med Jotunheimen og Langsua Nasjonalpark som nærmeste utgangspunkt, har du mange alternativer i alle mulige kategorier å velge blant. Fra rusleturer på stier i nærområdet, via moderate familiefjellturer til bestigning av de mektigste topper i området. Og høsten er som kjent for veldig mange, den aller vakreste tiden i fjellet. 

Pollenfrie vårdager på Beitostølen

Fra slutten av april til starten av juni har vi et supertilbud for deg som er plaget av pollenallergi. På Beitostølen blomstrer bjørka senere, og or og hassel er helt fraværende. Beitostølen Resort har satset på et godt inneklima i hotell, hytter og leiligheter, og de har kurset kjøkkenpersonalet i matvareallergi. Skiføret er flott, men det er også bare veier for den som foretrekker noe mer vårlige forhold.

Hotell:

  • Dobbeltrom inkl. frokost: Kr. 775,- per person.

Hytter/leiligheter:

  • 4 til 6 senger: Fra kr. 755,- per døgn.

Disse ukene får du som medlem i NAAF også 10% rabatt på frokost og middag på Radisson Blu og fri adgang til treningssenter og svømmehall.

For mer informasjon: www.beitostolen.com

Bestill på mail eller per telefon med rabattkode som du finner på "min side". Koden fungerer ikke på nettbestilling.

Er du ikke medlem? Meld deg inn her:
www.naaf.no/innmelding