Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Pollenvarsel

Lifekeys - online psykologtjeneste

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:

NAAF ønsker å sette psykisk helse på agendaen og har derfor inngått et samarbeid med Lifekeys som gir deg som medlem rabatt på samtaler med psykolog.

Livet er sårbart. Halvparten av befolkningen vil i løpet av livet oppleve perioder med psykiske vansker. Det kan oppstå vanskelige livshendelser, tunge perioder, eller bare et behov for å prate med noen utenforstående. Jo tidligere man oppsøker hjelp, jo bedre er det. En samtale med psykolog er en investering i din egen helse, som kan gi deg økt livskvalitet og reduserte plager.

Dersom du ønsker å snakke med en psykolog kan du gjøre dette hos Lifekeys uten at du behøver henvisning fra fastlege. Lifekeys er ledende i Norge på digitale psykologtjenester og har dyktige autoriserte psykologer med ulike kompetanseområder.

Det er et lavterskeltilbud som enkelt lar deg komme i kontakt med psykolog når du har behov for det. Samtalene foregår over video eller telefon, og alt du behøver er pc, nettbrett eller mobil. Psykologene er tilgjengelig på dagtid, kveldstid og i helgene, og du velger selv hvilken psykolog og tidspunkt som passer best for deg. Dermed kan du gjennomføre samtalen hvor og når du selv ønsker.

All kommunikasjon i forbindelse med bestilling av time og selve konsultasjonene skjer direkte med Lifekeys og deres psykologer.

For å bestille time benytter du denne linken: https://lifekeys.no/naaf/

Når du kommer på betalingssiden kan du benytte rabattkoden: NAAFLK for å få 10% rabatt. Rabatten gjelder både for enkelttimer, kurs og allerede reduserte timepakker.

Har du spørsmål angående selve tjenesten kan du ta kontakt direkte med Lifekeys gjennom contact@lifekeys.no

For andre spørsmål, ta kontakt med NAAF gjennom medlem@naaf.no

Er du ikke medlem? Meld deg inn her:
www.naaf.no/innmelding