Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Pollenvarselet

Lifekeys - online psykologtjeneste

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:

Å leve med en kronisk diagnose kan være en påkjenning i hverdagen, både fysisk og psykisk. Derfor lanserer vi nå et gratis digitalt kurs med gode råd og verktøy for mental trening, laget spesielt for deg med lungesykdom, allergi eller eksem.

Vi i Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) har utarbeidet kurset i samarbeid med Lifekeys, som er ledende i Norge på digitale psykologtjenester og konsultasjoner over video og telefon. Målet med kurset er å forebygge og redusere negative konsekvenser for den psykiske helsen, både knyttet til pandemien og til andre stressfaktorer du kan oppleve i hverdagen med en kronisk diagnose, uansett alvorlighetsgrad.

Kurset gjennomføres digitalt når det passer deg, og er gratis for medlemmer i NAAF.

Tre moduler

Kurset består av tre moduler, der hver modul tar for seg et nytt hovedtema. Modulene er enkle å følge, og inneholder videoer, quiz og små øvelser. Gjennom kurset kan du lære om nyttige teknikker som kan brukes i det daglige for å ta vare på den mentale helsen din.

Den første kursmodulen tar for seg psykisk helse i hverdagen, og hvordan ulike hverdagslige utfordringer kan påvirke den mentale helsen for personer med kronisk lungesykdom, allergi, eksem eller lignende.

Den andre modulen har som mål å hjelpe deg til å forstå angst og bekymringer, for eksempel knyttet til sykdommen din, og hvordan du kan håndtere dette.

Den tredje og siste modulen tar for seg hvordan du kan øke livskvaliteten i hverdagen, med praktiske tips og råd.

Slik melder du deg på:

Tilgang til kursmodulene er gratis for deg som er medlem i NAAF. For å ta i bruk kursene oppretter du en bruker på nettsidene til Lifekeys her >>   (https://lifekeys.no/business/naaf)

Etter at du har logget deg inn via BankID og bekreftet e-posten din, kan du finne modulene i mappen «Kurs».

10% rabatt på psykologs-tjenester

Dersom du ønsker å snakke med en psykolog kan du også gjøre dette hos Lifekeys uten at du behøver henvisning fra fastlege og du får 10% rabatt som NAAF-medlem. Lifekeys er ledende i Norge på digitale psykologtjenester og har dyktige autoriserte psykologer med ulike kompetanseområder.

Dette er et lavterskeltilbud som enkelt lar deg komme i kontakt med psykolog når du har behov for det. Samtalene foregår over video eller telefon, og alt du behøver er pc, nettbrett eller mobil. Psykologene er tilgjengelig på dagtid, kveldstid og i helgene, og du velger selv hvilken psykolog og tidspunkt som passer best for deg. Dermed kan du gjennomføre samtalen hvor og når du selv ønsker.

All kommunikasjon i forbindelse med bestilling av time og selve konsultasjonene skjer direkte med Lifekeys og deres psykologer.

Når du kommer på betalingssiden kan du benytte rabattkoden: NAAFLK for å få 10% rabatt. Rabatten gjelder både for enkelttimer, kurs og allerede reduserte timepakker.

Har du spørsmål angående selve tjenesten kan du ta kontakt direkte med Lifekeys gjennom contact@lifekeys.no

For andre spørsmål, ta kontakt med NAAF gjennom medlem@naaf.no

Er du ikke medlem? Meld deg inn her:
www.naaf.no/innmelding