Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Muggsopp og støv - Analyse med Mycotape DNA

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:

Rabatt på muggsopp- og støvanalyse i ditt hjem.
NB! Gjelder kun ved bestilling gjennom NAAF.

Lurer du på om inneklimaet i boligen din kan være årsaken til hoste, rennende nese og øyne som klør? Da kan det være lurt å få sjekket husstøvet ditt. Analyse av støvet forteller deg om støvet i boligen din inneholder irriterende partikler og helseskadelig muggsopp. 

NAAF har samarbeid med Mycoteam AS, som gir våre medlemmer gode rabatter på analyse av støv i bolig.

Lurer du på om inneklimaet i boligen din kan være årsaken til hoste, rennende nese og øyne som klør? Da kan det være lurt å få sjekket om støvet i boligen din inneholder helseskadelig muggsopp. 

Nå får du som medlem i NAAF 15 % rabatt på muggsopp- og støvanalyse med Mycotape DNA fra Mycoteam AS.

Mycotape DNA er en test basert på en støvprøve som tas med tape på en overflate. Det er en enkel test som du lett utfører selv. Prøven tas på en horisontal flate, som bokhylle eller toppen av et skap. Den gir deg svar på hva støvet inneholder, og spesielt om det er unormal forekomst av muggsopp. Prøven analyseres og tolkes hos Mycoteam AS.

Mycoteam tolker resultatene ut fra mengder og typer muggsopp og aktinobakterier som blir påvist, og vurderer om det er sannsynlig at det er fukt- og muggsoppskader i boligen. Analysen gir også et svar på hva slags støv og hvor mye støv som har samlet seg i din bolig.

Resultater og rapport som er lett å lese foreligger etter 5-7 dager. Den gir deg svar på om prøven inneholder aktinobakterier, mengde muggsopp eller andre uønskede partikler i støvet. Sammen med resultatet gir Mycoteam deg også en vurdering av mulige kilder til funn i prøven, og råd om videre oppfølging hvis det er nødvendig.

Priser for medlemmer 2022 (ink. mva):
1 prøveanalyse med rapport: 3634 kr (ordinær pris: 4275 kr)
2 prøveanalyse med rapport: 6046 kr (ordinær pris: 7113 kr)
3 prøveanalyser med rapport: 7263 kr (ordinær pris: 8545 kr)

Det er viktig at du bestiller Mycotape DNA ved å sende e-post til medlem@naaf.no (eller ringe tlf. 23 35 35 35) og ikke direkte til Mycoteam. Rabatt gis kun ved bestilling via NAAF!

Når du har bestilt Mycotape DNA via NAAF, så sendes prøvetakingsutstyr til deg sammen med et bestillingsskjema med medlemsnummer og rabattkode. Dette sender du da videre til Mycoteam AS (adressen står i bruksanvisningen som følger med).

Les bruksanvisningen nøye (følger med)! 

Er du ikke medlem? Meld deg inn her!