Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Airthings - mål luftkvalitet

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:

Norges Astma- og Allergiforbund samarbeider med Airthings.

Nå kan du enkelt måle luftkvaliteten i boligen din.

Airthings en ledende aktør innen måling, overvåking og rapportering av inneklima. Gjennom samarbeidet med Airthings kan NAAF tilby sine medlemmer rabatt på de svært populære inneklimaproduktene - som blant annet ble kåret til en av årets beste oppfinnelser av Time Magazine i fjor.

Du, som medlem, får 20 prosent rabatt på produktene Airthings Wave, Airthings Wave Plus og Airthings Wave Mini. På den måten kan du enkelt få en løpende oversikt over inneluften i ditt hjem, med digital oversikt over Co2, TVOC (flyktige organiske forbindelser), temperatur, luftfuktighet, lufttrykk og radon. Produktet settes opp svært enkelt, og oversikten over hva sensorene registrerer får du i en oversiktlig app.

Denne informasjonen om ditt inneklima er viktig å ha i bunn, da det tydelig påpeker hva som ikke fungerer optimalt. Målingene gir deg informasjon som kan hjelpe deg til å iverksette løsninger slik at du kan bedre inneklimaet. Ofte med enkle midler og uten store kostnader.

Airthings har på sine nettsider omfattende informasjon om hvordan man leser, tolker og agerer på de forskjellige måleverdiene som sensoren gir deg. Les mer her 

De forskjellige måleparameterne er alle viktige pådrivere som kan påvirke mennesker med Astma og/eller allergier. Det er derfor viktig å påse at inneklimaet er på et tilfredsstillende nivå.

Dette samarbeidet, mellom Norges fremste pasientorganisasjon innen astma og allergi og et av landets raskest voksende teknologiselskaper, vil bidra til å lære enda flere mennesker om hvordan de kan ta kontroll, få oversikt og ta grep for å beskytte helsen sin. Det handler om å skaffe seg oversikt.

For å få koden til medlemsrabatt, gå inn på «MinSide» på naaf.no eller ta kontakt med oss via e-post medlem@naaf.no, eller ring 23 35 35 35 og spør etter medlemsservice.

Rabatten får du ved å oppgi rabattkoden i feltet «Har du en rabattkode?» i handlekurven når du bestiller på nett. 

For spørsmål om produktene, ta kontakt med: support@airthings.com

For andre henvendelser: medlem@naaf.no

Er du ikke medlem? Meld deg inn her >>