Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

Råd til deg med matallergisk barn i barnehagen

Enjo - bærekraftig renhold

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Som medlem i Norges Astma- og Allergiforbund får du 10% fast rabatt på alle rengjøringsprodukter i Enjos nettbutikk.

Ved første kjøp i nettbutikken, send mail til medlem@naaf.no, eller ring 23 35 35 35, for å få din rabattkode.

Kjemikaliefri rengjøring i ditt hjem

Enjo tilbyr rengjøringsprodukter til hele hjemmet, som gulv, kjøkken og bad. De har også kroppspleieprodukter, samt rengjøringsprodukter til blant annet utemøbler, grill og båt.

Enjos rengjøringsprodukter bidrar til å holde ditt hjem rent, uten bruk av potensielt skadelige kjemikaler. Med Enjo kan du spare opptil 90% av såpeforbruket.  Årsaken til dette er at ENJOtex-fiber består av mikroskopiske fiber som når helt ned i de fineste porer i underlaget og dermed får rengjort bedre. Ved å rengjøre med kun fiber og vann blir det ikke liggende igjen såperester, noe som kan gi grobunn for bakterier.

Enjo moppesystem er anbefalt av NAAF

NAAF produktmerkeordning har strenge krav til hvilke produkter som får vår anbefaling. Produktene må være av interesse fra et helseperspektiv og en anbefaling må være en hjelp til forbrukere som vil velge de produkter som gir minimale sjanser for helseplager.

Kun et 30 talls firmaer med til sammen rundt 150 produkter har klart å få NAAFs anbefaling, en av disse er Enjos moppesystem. Enjo-produktene er inneklimaforbedrende, godt dokumenterte og svært godt egnet for bruk av NAAFs målgrupper. Produktene består av moppevarianter med flere forskjellige fargekodede tekstilfibre tilpasset de fleste rengjøringsflater. Moppene brukes enten tørre, eller lett oppfuktede i vann, og erstatter i de aller fleste tilfeller helt bruk av rengjøringskjemikalier. Dette reduserer den avgassing innendørs som bruk av enkelte rengjøringskjemikalier vil medføre.

Enjos moppesystem anbefalt av NAAF består av:

  • Enjo moppstativ
  • Enjo gulvmopp universal
  • Enjo støvmopp
  • Enjo gulvmopp
  • Enjo gulvmopp ekstrem
  • Enjo gulvmopp medium

Som NAAF-medlem får du nå 10% rabatt på Enjos NAAF-anbefalte moppesystem i deres nettbutikk. I tillegg til 10% rabatt på alle andre produkter hos Enjo. 

Til Enjos nettbutikk >>

Er du ikke medlem? Meld deg inn her:
www.naaf.no/innmelding